Raymond Goethals
Volledig scherm
Raymond Goethals © Kos

Raymond Goethals zit in prestigieus lijstje van beste coaches aller tijden, Guardiola hoogst genoteerde nog actieve trainer

VoetbalMarinus Jacobus Hendricus Michels zal bij de huidige generatie niet meteen een belletje doen rinkelen, toch prijkt de Nederlander helemaal bovenaan de lijst als beste coach aller tijden. France Football, een gerespecteerd voetbalmedium, bracht een top-50 uit waarin met Raymond Goethals één Belg staat.

 1. Ook Thibaut Courtois kent horroravond tegen Alaves: doelman pijnlijk in de fout bij 0-2 van Joselu
  Play
  La Liga

  Ook Thibaut Courtois baalt na flater tegen Alaves: doelman pijnlijk in de fout bij 0-2 van Joselu

  Wat een dramatische avond voor de Rode Duivels bij Real Madrid. Waar Eden Hazard al vroeg in de match tegen Alaves de aftocht moest blazen met wellicht een spierblessure, beleefde ook Thibaut Courtois een nachtmerrie. Na een niet bepaald lekkere terugspeelbal van Varane - bij de nationale ploeg deed Nacer Chadli 'm dat al voor - wilde het sluitstuk inspelen op Casemiro, maar in plaats daarvan leverde hij zomaar in bij Joselu. Die twijfelde niet en nam een tevergeefs duikende Courtois een tweede keer te grazen. 0-2 na 48 minuten spelen - verder dan 1-2 kwam Real uiteindelijk niet.
 1. Serneels over België-Zwitserland: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”
  Play

  Serneels over Bel­gië-Zwitser­land: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”

 2. Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper
  Play

  Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper