Radja Nainggolan in het shirt van SPAL.
Volledig scherm
Radja Nainggolan in het shirt van SPAL. © RV/SPAL

Radja Nainggolan scoort en geeft assist bij debuut in spektakelrijke nederlaag SPAL

VoetbalEen overwinning heeft Radja Nainggolan niet geboekt bij zijn debuut voor SPAL. Wel liet onze landgenoot zich opmerken met een doelpunt en een assist. Nainggolan viel in in minuut 51 en scoorde in minuut 81 de 2-4. Het werd nog 3-4, maar verder geraakte SPAL niet tegen Bari.

4 reacties

 • willy staes

  1 maand geleden
  Voordien heeft hij in Italië terug getraind als een echte prof , op Antwerp als een toerist.
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Geef hem nog wat tijd en zijn voetbalkwaliteiten zullen opnieuw aan de oppervlakte komen samen met het spelplezier. Over wat naast het veld gebeurt hoeven we niet te oordelen.
 • Steven Avonts

  2 maanden geleden
  In de 2de klasse kan hij wel mee🤨. Het bewijs is geleverd; gewoon een echte café speler!
 • René Lodeweyckx

  2 maanden geleden
  Goed gedaan krijger.ge kunt het nog.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschaeren door de ogen van zijn moeder en een kniespecialist
  PREMIUM
  Anderlecht
  11

  “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschae­ren door de ogen van zijn moeder en een kniespecia­list

  Geen kwartfinale van de Conference League, geen EK voor beloften. De wereld van Yari Verschaeren (21) stortte even in toen hij het zware verdict kreeg. Een kruisbandletsel houdt de speler van Anderlecht negen maanden, tot 2024, aan de kant. Moeder Carin en een knie-expert getuigen over de impact en de revalidatie. En nu Verschaeren out is, wat zijn de alternatieven voor Riemer?