Radja Nainggolan over negatief imago: “Ik een bad boy? Totaal niet. Iedereen drinkt soms toch een glaasje te veel?”

VoetbalIn ‘De Cooke & Verhulst Show’ op Play 4 kwam Radja Nainggolan (33) nog eens terug op zijn bewogen eerste week in België na zijn stunttransfer naar Antwerp. Nainggolan moest zijn rijbewijs inleveren. “Iedereen drinkt soms toch een glaasje te veel?” 

11 reacties

 • willy staes

  1 maand geleden
  Wilmots had de ploeg wel laten vechten voor iedere bal, hij was trouwens ook een stoermer destijds ging voor elke bal en gaf nooit op , Radja heeft dik gelijk , Natuurlijk Wilmots was geen grootprater .
 • Patrick Devogelaere

  1 maand geleden
  100% akkoord, Radja het ultieme ploegbeest met het gouden hart op de tong past niet in wereld van showmannen en mooipraters van de Belgische Voetbalbond , een zogezegde professionele organisatie waar Technisch directeur Roberto Martinez moet oordelen over de bondscoach Roberto Martinez... LOL
 • MARIE-LOUISE VAN BESAUW

  1 maand geleden
  Als de media je afmaakt..is het gedaan..ze hadden hem beter mee genomen voor het E K..
 • Christiaan GOETHALS

  1 maand geleden
  Dat behoort ook tot in provinciale, goede voetballer worden aan de kant gezet omdat ze een pintje drinken, de prutsers mogen het veld op.
 • RUDY DE SMEDT

  1 maand geleden
  Met naigolan had hij minstens 1 prijs gepakt , met tielemans zal hij nooit iets wnnen.Naigolan behoort bij de gouden generatie en tielemans niet toch