Links: Sergio Ramos en Navas herenigd bij PSG.
Rechts: Donnarumma poseert met het PSG-shirt.
Volledig scherm
Links: Sergio Ramos en Navas herenigd bij PSG. Rechts: Donnarumma poseert met het PSG-shirt. © AP/Reporters/Splash/PSG

PSG maakt komst EK-ster Donnarumma officieel, maar “niet iedereen ziet hem even graag komen”

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar is nu ook officieel: Gianluigi Donnarumma (22) is de nieuwe doelman van Paris Saint-Germain. De Italiaan komt transfervrij over van AC Milan en tekende in Parijs een contract tot medio 2026. Een toptransfer, al lijkt in de Franse hoofdstad niet iedereen even blij met z’n komst.

9 reacties

 • Ben Stevens

  2 maanden geleden
  Niet Navas zal het grootste probleem worden voor Donnaruma wel... Ramos.
 • Sobek Wessels

  2 maanden geleden
  Soms kopen zulke clubs gewoon goede spelers weg zodat de concurrentie ze niet kan kopen en inzetten ..ze laten deze spelers dan gewoon op de bank zitten !!
 • Nick Caluwé

  2 maanden geleden
  de eigenaar van PGS is Oryx Qatar Sports Investments. Geld zorgt ervoor dat iedereen overstag gaat. We leven nu eenmaal in het kapitalistische tijdperk, geld is alles, en alles is geld!
 • Patrick De Poen

  2 maanden geleden
  Navas is stukken beter en van goeie afkomst. Bezint eer je begint.
 • Didi Hanssens

  2 maanden geleden
  Wat een creme van een speler
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.