Lionel Messi en Neymar spelen dus virtueel niet meer in één der vijf grootste competities.
Volledig scherm
Lionel Messi en Neymar spelen dus virtueel niet meer in één der vijf grootste competities. © AFP

Portugal springt over Frankrijk in UEFA-ranking, Messi en Neymar spelen niet meer in ‘G5'-competitie

VoetbalPremier League, La Liga, Serie A, Bundesliga en... Liga NOS. ‘t Zijn sinds gisteren de vijf beste voetbalcompetities van Europa. De Portugese competitie duikt in de nieuwste coëfficiëntenranking van de UEFA op in de top vijf, ten koste van de Franse Ligue 1. Dat betekent dus ook dat Lionel Messi en Neymar niet langer in een ‘G5'-competitie spelen.

1 reactie

 • Peter Berg

  1 jaar geleden
  Een wonder dat we op 13 staan...als er in onze competitie eentje is die een bal kan trappen moet die zo snel mogelijk aan het buitenland verkocht worden. Zou een plafond op uitgaven moeten bestaan zoals nu in F1 geval is.
 1. Zorgden WAG’s mee voor vroege WK-exit Duitsland? “Spelers moesten op kinderen letten terwijl vrouwen selfies namen aan het zwembad”
  13

  Zorgden WAG’s mee voor vroege WK-exit Duitsland? “Spelers moesten op kinderen letten terwijl vrouwen selfies namen aan het zwembad”

  Net als voor de Rode Duivels draaide het WK in Qatar ook voor Duitsland uit op een zware ontgoocheling. Die Mannschaft overleefde voor het tweede WK op rij de groepsfase niet. In een twee uur durende evaluatie kwam niet enkel het functioneren van bondscoach Hansi Flick - die mag aanblijven - aan bod, maar naar verluidt ook de aanwezigheid van de WAG’s in het spelersresort.