Porto Canal
Volledig scherm
© Porto Canal

Poppen aan het dansen in oefenduel tussen Roma en Porto na snoeiharde beuk Pepe

VoetbalAS Roma speelde gisterenavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen Porto. Al moet je ‘vriendschappelijk’ met een flinke korrel zout nemen wanneer Pepe tussen de lijnen staat. De Portugese verdediger - 38 intussen - hield zich naar goede gewoonte niet in en beukte Roma-speler Henrikh Mkhitaryan omver met een stevige elleboog. 

3 reacties

 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Hij is meer een straatvechter dan een voetballer en als het er aan toe gaat is hij er bij betrokken en het schoonste hij komt er altijd vrij goede koop van af.
 • Johan Van loocke

  1 jaar geleden
  Pff alles behalve een voetballer, lang schorsen zulke " spelers ". Zijn dikwijls nog de grootste bleiters als ze zelf eens wat harder aangepakt worden. Moest hij dit doen met Eric Cantona indertijd ging hij best lopen ...
 • Victor Ypres

  1 jaar geleden
  Dat die nog niet levenslang geschorst is, komt puur door het geluk dat hij nog geen van zijn tegenspelers levenslang kreupel geschopt heeft.
 1. OH Leuven verrast met Ariël Jacobs als Director Football: “Club heeft duidelijke, sportieve visie”
  OH Leuven
  1

  OH Leuven verrast met Ariël Jacobs als Director Football: “Club heeft duidelijke, sportieve visie”

  OH Leuven heeft een nieuwe sportieve structuur op poten gezet. Ariël Jacobs vervoegt de club op 1 oktober als Director Football. Hij zal nauw gaan samenwerken met CEO Peter Willems en coach Marc Brys. Ook Henk Mariman (Director Football Affairs & Academy manager) en Eddy Vanhemel (Director Football Development & U23 coach) behoren tot het sportieve team van de Leuvenaars.