Porto Canal
Volledig scherm
© Porto Canal

Poppen aan het dansen in oefenduel tussen Roma en Porto na snoeiharde beuk Pepe

VoetbalAS Roma speelde gisterenavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen Porto. Al moet je ‘vriendschappelijk’ met een flinke korrel zout nemen wanneer Pepe tussen de lijnen staat. De Portugese verdediger - 38 intussen - hield zich naar goede gewoonte niet in en beukte Roma-speler Henrikh Mkhitaryan omver met een stevige elleboog. 

3 reacties

 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Hij is meer een straatvechter dan een voetballer en als het er aan toe gaat is hij er bij betrokken en het schoonste hij komt er altijd vrij goede koop van af.
 • Johan Van loocke

  2 maanden geleden
  Pff alles behalve een voetballer, lang schorsen zulke " spelers ". Zijn dikwijls nog de grootste bleiters als ze zelf eens wat harder aangepakt worden. Moest hij dit doen met Eric Cantona indertijd ging hij best lopen ...
 • Victor Ypres

  2 maanden geleden
  Dat die nog niet levenslang geschorst is, komt puur door het geluk dat hij nog geen van zijn tegenspelers levenslang kreupel geschopt heeft.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).