BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Peter Maes officieel voorgesteld: “Gemotiveerd om STVV nodige resultaten te bezorgen”

VoetbalNa Lommel nu STVV. Peter Maes (56) heeft een club, en opnieuw is het een uit eigen regio. De Limburger heeft op Stayen een contract voor 2,5 seizoenen getekend. Maes’ opdracht is even simpel als lastig: STVV onderin wegkrijgen. Voor hemzelf is dit dan weer een unieke kans om zich weer op de kaart te zetten. Maes werd intussen ook officieel voorgesteld: “Ik weet perfect wat de mensen hier willen.”

 1. Franse analisten hakken nu al in op ‘dikke nekken’ van Rode Duivels: “Belgen gaan snel terug thuis zijn om frieten te eten”
  Play
  L'Equipe du soir
  132

  Franse analisten hakken nu al in op ‘dikke nekken’ van Rode Duivels: “Belgen gaan snel terug thuis zijn om frieten te eten”

  De Rode Duivels hebben nog maar één match gespeeld op dit EK, maar het eerste mediatieke relletje met de Fransen is al een feit. Analisten van L’Equipe konden in hun talkshow ‘s avonds een uitspraak van Thomas Meunier maar erg matig appreciëren. Onze rechterflankspeler had na de 3-0 tegen de Russen gewoon gezegd dat het bijzonder moeilijk zou worden om dit België te kloppen. In de show luidt het eensluidend dat de Belgen nu al een dikke nek hebben. Via Twitter reageert Meunier erg cynisch.
 2. Kasper Schmeichel, die Eriksen al in het ziekenhuis bezocht, is scherp voor UEFA: “In een positie gebracht die ik niet eerlijk vind”
  Play
  EK voetbal
  23

  Kasper Schmeichel, die Eriksen al in het ziekenhuis bezocht, is scherp voor UEFA: “In een positie gebracht die ik niet eerlijk vind”

  Kasper Schmeichel (34) is niet te spreken over het feit dat Denemarken-Finland uitgespeeld werd, amper enkele uren nadat Christian Eriksen (29) een hartstilstand kreeg. Dat vertelde de doelman deze ochtend tijdens een persconferentie. “We zijn in een positie gebracht die ik niet eerlijk vind.” Schmeichel en kapitein Kjaer bezochten Eriksen intussen ook in het ziekenhuis.