Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Pep Guardiola strooit op KDB Cup met lof voor Duivels: "Dit is een unieke generatie"

VoetbalJe moest het zien om te geloven: Pep Guardiola aan de zijlijn bij KVE Drongen. De succescoach van Manchester City was de eregast op de Kevin De Bruyne KDB Cup.

9 reacties

 • eric debanne

  4 jaar geleden
  Uniek ??? Ja ze zullen de geschiedenis in gaan als de gouden generatie die nooit iets won ! De beste blijft deze van 1986 !!!
 • Stijn Rammeloo

  4 jaar geleden
  Deze trainer hebben we nodig
 • Piet Corneel

  4 jaar geleden
  Klasse die duivels dat hebben we zaterdagavond gezien!!! Een bende geldwolven die géén stap sneller willen lopen voor hun land.Geef ze nog maar méér premies en weddes.Eén bende losers.
 • eric debanne

  4 jaar geleden
  Unieke generatie ? Meer een verloren generatie want die winnen niets En met deze coach Martinez zeker niet !
 • Leo Verbeek

  4 jaar geleden
  Dit is inderdaad een unieke groep. Nu nog een trainer die unieke groepsnaam waardig (zoals Pep zelf) en klaar is kees voor Rusland.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.