Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Pep Guardiola strooit op KDB Cup met lof voor Duivels: "Dit is een unieke generatie"

VoetbalJe moest het zien om te geloven: Pep Guardiola aan de zijlijn bij KVE Drongen. De succescoach van Manchester City was de eregast op de Kevin De Bruyne KDB Cup.

9 reacties

 • eric debanne

  4 jaar geleden
  Uniek ??? Ja ze zullen de geschiedenis in gaan als de gouden generatie die nooit iets won ! De beste blijft deze van 1986 !!!
 • Stijn Rammeloo

  4 jaar geleden
  Deze trainer hebben we nodig
 • Piet Corneel

  4 jaar geleden
  Klasse die duivels dat hebben we zaterdagavond gezien!!! Een bende geldwolven die géén stap sneller willen lopen voor hun land.Geef ze nog maar méér premies en weddes.Eén bende losers.
 • eric debanne

  4 jaar geleden
  Unieke generatie ? Meer een verloren generatie want die winnen niets En met deze coach Martinez zeker niet !
 • Leo Verbeek

  4 jaar geleden
  Dit is inderdaad een unieke groep. Nu nog een trainer die unieke groepsnaam waardig (zoals Pep zelf) en klaar is kees voor Rusland.
 1. Dit (te hoog gegrepen) eisenpakket vroeg Lionel Messi van FC Barcelona tijdens gesprekken over verlenging, Catalanen nu op achterste poten
  Buitenlands voetbal
  20

  Dit (te hoog gegrepen) eisenpak­ket vroeg Lionel Messi van FC Barcelona tijdens gesprekken over verlenging, Catalanen nu op achterste poten

  De Spaanse krant El Mundo heeft mailverkeer uit 2020 tussen de vader van Lionel Messi en FC Barcelona in bezit gekregen. In die periode werd onderhandeld over een nieuw contract met de Argentijnse superster, voordat de financiële situatie in Barcelona hem richting uitgang dirigeerde. De Catalaanse club is zeer ontstemd over het feit dat de gevoelige informatie is uitgelekt.