Volledig scherm
© Gregory Van Gansen / Photo News

Patrick De Koster, manager van Kevin De Bruyne, blijft aangehouden

VoetbalPatrick De Koster blijft in de cel. De manager van onder anderen Kevin De Bruyne werd vorige week vrijdag door onderzoeksrechter Michel Claise aangehouden en in verdenking gesteld voor valsheid in geschrifte, gebruik van valse stukken en witwassen.

 1. Volleybalcoach Vande Broek geeft advies aan Kompany: “Het is een grote misvatting dat Vincent als coach nog in z’n kinderschoenen zou staan”
  PREMIUM
  Anderlecht

  Volleybal­coach Vande Broek geeft advies aan Kompany: “Het is een grote misvatting dat Vincent als coach nog in z’n kinder­schoe­nen zou staan”

  Hij mag dan al ‘The Professor’ heten en houder zijn van een eredoctoraat in Manchester, toch blijkt Vincent Kompany (34) niet te beroerd om zich in het echte leven te laten bijstaan door een échte hoogleraar: Gert Vande Broek (53), die naam maakte in het volleybal. “Het is een grote misvatting dat Vincent als coach nog in z’n kinderschoenen zou staan.”
 2. Anderlecht-trainer Vincent Kompany werkt voor zijn eigen ontwikkeling samen met volleybalcoach Gert Vande Broek: “Hij is mijn klankbord”
  Play
  Anderlecht

  Anderlecht-trai­ner Vincent Kompany werkt voor zijn eigen ontwikke­ling samen met volleybal­coach Gert Vande Broek: “Hij is mijn klankbord”

  “Elke coach die zichzelf wil ontwikkelen moet niet alleen naar z’n eigen sport kijken, maar gewoon ook naar mensen die ervaring hebben”, aldus Vincent Kompany (34). In het geval van de T1 van Anderlecht is dat bijvoorbeeld succesvol volleybalcoach Gert Vande Broek, met wie RSCA gesprekken voert om hem eventueel een intensiever traject als begeleider te geven.