.
Volledig scherm
. © Photo News

Patrick De Koster blijft op verdenking van valsheid in geschrifte in de cel, ook transfer Dimata onderzocht

VoetbalSpelersmakelaar Patrick De Koster is gisteren overgebracht naar de gevangenis. Hij blijft voorlopig in de cel. De Koster wordt verdacht van valsheid in geschrifte, het gebruik van valse stukken en witwaspraktijken. Het gerecht viseert ook zijn vroegere partner Didier Frenay. Ook de transfer van Nany Dimata wordt onderzocht.

 1. Football Talk. Defour onzeker voor match tegen ex-club Standard - Messi krijgt boete van 600 euro voor eerbetoon aan Maradona
  Football Talk

  Football Talk. Defour onzeker voor match tegen ex-club Standard - Messi krijgt boete van 600 euro voor eerbetoon aan Maradona

  De Spaanse voetbalbond heeft geen clementie getoond voor het eerbetoon van Lionel Messi aan zijn vorige week overleden landgenoot Diego Maradona. De sterspeler van FC Barcelona trok zondag na zijn doelpunt in de thuiswedstrijd tegen Osasuna (4-0) zijn shirt uit waarna hij het tricot met nummer 10 liet zien dat Maradona droeg in zijn jaartje bij Newell’s Old Boys in 1993. Barcelona plukte bij die Argentijnse club Messi op 13-jarige leeftijd weg.
 2. Beloftencoach Van Winckel neemt voorlopig over bij STVV, maandag neemt Hollerbach over
  Voetbal

  Beloften­coach Van Winckel neemt voorlopig over bij STVV, maandag neemt Hollerbach over

  Tot na de match in Club Brugge leidt beloftencoach Stef Van Winckel de trainingen bij STVV. Maandag neemt Bernd Hollerbach over. Die zat vandaag aan tafel met het Truiense bestuur; naar verluidt om het contract op punt te stellen en te spreken over de verdere invulling van de staf. Want naast Muscat kregen ook T2 Carlos Perez Salvachua en physical coach Luciano Trani intussen te horen dat ze mogen beschikken. Keeperstrainer Jurgen De Braekeleer blijft wel op post.
 1. Mulder en Degryse zien oververdiende kwalificatie maar ook één groot euvel: “Van dat eerste kwartier snap ik niets”
  Play
  Red Flames

  Mulder en Degryse zien overver­dien­de kwalifica­tie maar ook één groot euvel: “Van dat eerste kwartier snap ik niets”

  Nu het EK binnen is, mag de blik al even vooruit. Wat kunnen de Red Flames betekenen op EURO 2022? Wat zijn de verhoudingen bijvoorbeeld tegenover titelverdediger Nederland? “Die zitten bij de wereldtop”, weet Marc Degryse. “Voor de Flames is het al een prestatie dat ze op het EK staan. Maar ieder toernooi gaan ze bijleren, dus dit is een goede stap. De weg naar de laatste vier is wel nog groot.”
 1. Tessa Wullaert trots na EK-kwalificatie Flames
  Play

  Tessa Wullaert trots na EK-kwalifica­tie Flames

 2. Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?
  Play

  Deze speler van City wil duidelijk niet herkend worden, weet jij wie er achter de muts zit?