Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Deze dertien landen zijn al zeker van een WK-ticket

WK voetbalDe WK-kwalificatiecampagne zit er bijna op. Dat de Rode Duivels één van de tien Europese groepswinnaars zijn en dus rechtstreeks naar het WK 2022 in Qatar gaan, wist u al. Maar wat is de eindstand in de negen andere poules? Toch enkele verrassingen, want Portugal en Italië moeten nog aan de bak. Intussen zijn mondiaal bekeken al 13 landen zeker van deelname.

8 reacties

 • Kristof Breskens

  6 maanden geleden
  Ze zullen probleemloos door de poulefase fietsen, maar bij de eerste serieuze tegenstander is het weer game over met pasje breed pasje terug Witsel, oogkleppen Hazard en scoort alleen tegen kleine ploegen Romelu Lukaku.
 • Kurd Vandenbroucke

  6 maanden geleden
  Er is een verschil tussen nooit een prijs halen en mensen die zouden willen dat ze nooit een prijs halen 🤔
 • Claude Broucker-Briké

  6 maanden geleden
  België is de zwakste topper en zal nooit een prijs halen. Nooit💡
 • Jose Van Hauwaert

  6 maanden geleden
  @Akkermans. Noem ons dan eens een groep, buiten D en F, waar de eerste 2 en makkelijkere pool hebben gehad dan België. Feit is, deze pools worden geloot volgens hun Klassement op de Wereldlijst, daar staat België nu eenmaal eerste... sorry daavoor. Maarals ik alle andere lijsten bekijk, zijn er weinig of geen die meer kwaliteit te biedzn hebben dan de Belgische pool.
 • patrick feyen

  6 maanden geleden
  In de andere groepen is het ongeveer hetzelfde, 1 sterk land, hier en daar een tweede kanshebber en verder zwakke broertjes.