Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Deze dertien landen zijn al zeker van een WK-ticket

WK voetbalDe WK-kwalificatiecampagne zit er bijna op. Dat de Rode Duivels één van de tien Europese groepswinnaars zijn en dus rechtstreeks naar het WK 2022 in Qatar gaan, wist u al. Maar wat is de eindstand in de negen andere poules? Toch enkele verrassingen, want Portugal en Italië moeten nog aan de bak. Intussen zijn mondiaal bekeken al 13 landen zeker van deelname.

8 reacties

 • Kristof Breskens

  2 maanden geleden
  Ze zullen probleemloos door de poulefase fietsen, maar bij de eerste serieuze tegenstander is het weer game over met pasje breed pasje terug Witsel, oogkleppen Hazard en scoort alleen tegen kleine ploegen Romelu Lukaku.
 • Kurd Vandenbroucke

  2 maanden geleden
  Er is een verschil tussen nooit een prijs halen en mensen die zouden willen dat ze nooit een prijs halen 🤔
 • Claude Broucker-Briké

  2 maanden geleden
  België is de zwakste topper en zal nooit een prijs halen. Nooit💡
 • Jose Van Hauwaert

  2 maanden geleden
  @Akkermans. Noem ons dan eens een groep, buiten D en F, waar de eerste 2 en makkelijkere pool hebben gehad dan België. Feit is, deze pools worden geloot volgens hun Klassement op de Wereldlijst, daar staat België nu eenmaal eerste... sorry daavoor. Maarals ik alle andere lijsten bekijk, zijn er weinig of geen die meer kwaliteit te biedzn hebben dan de Belgische pool.
 • patrick feyen

  2 maanden geleden
  In de andere groepen is het ongeveer hetzelfde, 1 sterk land, hier en daar een tweede kanshebber en verder zwakke broertjes.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. De transformatie van Zirkzee legt Anderlecht geen windeieren: “Een artiest in het lichaam van een targetspits”
  Play
  PREMIUM
  RSC Anderlecht
  16

  De transforma­tie van Zirkzee legt Anderlecht geen windeieren: “Een artiest in het lichaam van een target­spits”

  Anderlecht staat zes punten los in de strijd om play-off 1 en dankt daarvoor: Joshua Zirkzee (20). Kompany: “Hij is stilaan de stap aan het zetten om een ander deel van zijn spel te gebruiken.” De ‘nonchalante’ artiest die een sierlijke targetspits werd - niemand bij RSCA is beslissender. En waarom dat voor Anderlecht en Nederlander een win-winsituatie is.