Eden Hazard in het shirt van Real Madrid.
Volledig scherm
Eden Hazard in het shirt van Real Madrid. © Photo News

Oud-ploegmaat rakelt herinneringen op: “Eden Hazard speelde tot tien minuten voor de opwarming nog doodleuk ‘Mario Kart’”

VoetbalAtlético Madrid versus Chelsea morgen in de Champions League. In de marge van de wedstrijd rakelt onder meer The Daily Mail herinneringen van de 35-jarige Filipe Luis op (ex-speler van beide clubs). Daarbij een opvallende passage over oud-ploegmaat Eden Hazard (30). “Hij mist de ambitie, maar is aan de bal van het niveau Messi.”

2 reacties

 • jef Brosens

  6 dagen geleden
  die gast heeft dat mooi omschreven , en dat is zeer jammer .
 • Miguel Verstraete

  6 dagen geleden
  "Kunnen maar niet willen" is op dat niveau nog veel erger dan "willen maar niet kunnen". Hazard moet zowat de grootste miskoop uit de Madrileense geschiedenis zijn.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus