Rangers FC slikt zelden een tegendoelpunt.
Volledig scherm
Rangers FC slikt zelden een tegendoelpunt. © Photo News

Oppermachtig in Schotland, ongeslagen en amper tegengoals: Antwerp wacht loodzware opdracht in Ibrox

Europa LeagueAntwerp staat vanavond voor een quasi onmogelijke opdracht tegen Rangers na de 3-4 op de Bosuil. Minstens twee goals heeft de Great Old in Glasgow nodig om nog kans te maken op de achtste finales van de Europa League. Makkelijker gezegd dan gedaan: Rangers is dit seizoen zeker op Ibrox Park een meer dan te duchten opponent.

1 reactie

  • marc castermans

    4 maanden geleden
    Toch denk ik dat Antwerp een kans maakt. De Schotse competitie stelt buit de Rangers en Celtic heel weinig voor. Veel kick and rush maar verder heel weinig. Net zo met de nationale ploeg, veel goede wil en weinig talent. Het kan echt nog voor the great old.
  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!