FP Halle-Gooik en RSCA wordt vanaf volgend seizoen RSCA FUTSAL.
Volledig scherm
FP Halle-Gooik en RSCA wordt vanaf volgend seizoen RSCA FUTSAL. © RSCA

Opmerkelijk: Anderlecht bundelt de krachten met de grootste zaalvoetbalploeg van het land, Halle-Gooik wordt RSCA Futsal

VoetbalRSC Anderlecht en FP Halle-Gooik en RSCA bundelen de krachten en worden vanaf volgend seizoen RSCA Futsal. Halle-Gooik is allesbehalve een kleine speler in de futsalwereld. Ze spelen jaar na jaar de Champions League en hebben hoge (Europese) ambities. “Met RSCA Futsal staat nu een club in de steigers die het opleiden van talent vooropstelt, de sport in België naar een volgend niveau wil stuwen en de Europese top wil ambiëren”, vertelt CEO Peter Verbeke.

5 reacties

 • Harry Demonseau

  1 jaar geleden
  Peter Verbeke is een echte zegen voor RSCA. Hij is degene die ze nodig hadden om de club weer helemaal op de rails te krijgen.
 • john dewit

  1 jaar geleden
  Sterk plan 👍
 • Jan DE VITS

  1 jaar geleden
  Wij zeggen dat al meer dan 20 jaar dat die combinatie er al lang moest geweest zijn! EINDELIJK! Bravo Peter Verbeke! Dit gaat goede resultaten geven.
 • Diane De Wannemaeker

  1 jaar geleden
  Toch niks speciaal? FC Barcelona is naast voetbal ook Futsal, basketbal, rolhockey, volleyball, wielrennen, ijshockey, handbal, veldhocky, atletiek, rugby en softbal.
 • philippe vandermeeren

  1 jaar geleden
  Super
 1. Hoeveel zal het de profploegen kosten? En hoe denken ze de rechtszaak te winnen? Vijf vragen over het verbod op gokreclame beantwoord
  PREMIUM
  5

  Hoeveel zal het de profploe­gen kosten? En hoe denken ze de rechtszaak te winnen? Vijf vragen over het verbod op gokreclame beantwoord

  “Een verbod zou een ramp zijn.” Profploegen - van het voetbal over het wielrennen tot het basketbal - staan op hun achterste poten nu een Koninklijk Besluit gokreclame aan banden legt. Vooral de financiële gevolgen boezemen angst in. Maar hoeveel zou een verbod hen precies kosten? En hoe denken ze een rechtszaak te winnen? Vijf vragen, vijf antwoorden.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.