Valeri Oyf
Volledig scherm
Valeri Oyf © ANP

Ook Russische eigenaar Vitesse stapt op: club wordt verkocht

VOETBALVitesse wordt verkocht. Valeri Oyf, een Russische oligarch en de eigenaar van Vitesse Arnhem, stapt onder druk van de oorlog in Oekraïne per direct op. Hij treedt daarmee in het spoor van Roman Abramovitsj, die onlangs is vertrokken bij de Engelse topclub Chelsea. 

5 reacties

 • patrick isenborghs

  5 maanden geleden
  Jos Verelst als al die rijken hun centen terug trekken uit de bedrijven kruipen ik & u over de grond van armoede. Niemand is verplicht om aan al de luxe mee te doen waarvan zij zo rijk geworden zijn .Met de fiets kun je jezelf ook verplaatsen , verwarmen kun je ook zonder aardgas of stookolie , om er maar 2 op te noemen
 • Steve Hanratty

  5 maanden geleden
  De Russen zullen ons economisch ook pijn doen geloof me vrij
 • Seppe Goossens

  5 maanden geleden
  Heel goed. Werd tijd dat de Russische roverskliek eens werd aangepakt. Mag ook gerust met niet-Russische graaiers. Stel gewoon grenzen, die de kansen in het prof voetbal voor clubs meer gelijk maken.
 • Christophe Dewaegemaecker

  5 maanden geleden
  De Russische sancties gaan het westen ook wel voelen...
 • Jos Verelst

  5 maanden geleden
  Blokkeer de verkoop, zo raak je dergelijke misdadigers rechtstreeks in hun geldbeugel.
 1. Genk ziet Dessers voor 6,5 miljoen euro naar Cremonese trekken, twee versterkingen op komst
  JUPILER PRO LEAGUE
  25

  Genk ziet Dessers voor 6,5 miljoen euro naar Cremonese trekken, twee versterkin­gen op komst

  RC Genk bereikte vandaag een akkoord met Cremonese over de transfersom van Cyriel Dessers (27). De spits trekt voor 6,5 miljoen euro plus bonussen naar de Serie A. Vandaag legt hij zijn medische testen af. Racing blijft niet bij de pakken neerzitten. Het trekt de portemonnee voor de Deense back Rasmus Carstensen en de Argentijn Matias Galarza, en daar zal het zeker niet bij blijven.