Ook Locatelli schuift op persconferentie twee Cola-flesjes opzij, UEFA wijst op sponsorplicht

VoetbalNa Cristiano Ronaldo en Paul Pogba, nu ook Manuel Locatelli. De Italiaan, die gisteren uitblonk met twee doelpunten tegen Zwitserland (3-0), zette op de persconferentie twee Coca-Cola-fles aan de kant. Wie volgt? Bij de UEFA hopen ze niet op een vervolg.

99 reacties

 • marc van de poel

  1 maand geleden
  Die omhooggevallen miljonairs vergeten door wie ze betaald worden. Of zijn ze ook selectief in het aannemen van hun onwaarschijnlijke gages? Er lijkt mij maar één sanctie mogelijk : minachting voor je baas betekent ontslag zonder C4. Dus : ophoepelen. Anders gaan ze maar een niet - gesponsorde sport beoefen, zoals sjoelbakken of korfbal, of zo.
 • johny mertens

  1 maand geleden
  Minachting voor de sponsers wel dan geef je 2 matchen schorsing zien of ze het nog zullen doen
 • christof schapdryver schapdryver

  1 maand geleden
  Boete geven van 10000 euro per flesje dat ze aan de kant zetten en doneren goe doel.
 • Peggy Verstraeten

  1 maand geleden
  Deze zogezegde anti-reclame is uiteindelijk de beste reclame die ze zich kunnen wensen. Nog nooit zoveel over de tong gegaan. De producenten zullen eens goed lachen.
 • wim luyckx

  1 maand geleden
  Coca-Cola heeft ook watermerken hoor. Don’t worry.
 1. Coca-Cola ongezond? Ooit maakte Ronaldo er reclame voor, net als voor Pepsi en KFC
  PREMIUM

  Coca-Cola ongezond? Ooit maakte Ronaldo er reclame voor, net als voor Pepsi en KFC

  Wordt dit het EK van voetballers die ‘ongezonde’ sponsors letterlijk opzijschuiven? Nadat Cristiano Ronaldo (36) het maandag al voordeed met Coca-Cola, liet de Franse sterspeler Paul Pogba (28) dinsdagavond een flesje Heineken uit beeld verdwijnen. Mogelijk omdat hij als moslim alcohol afzweert, zelfs al ging het om een Heineken 0,0%. Zowel de Nederlandse biergigant als Coca-Cola zullen knarsetanden: als hoofdsponsor tellen ze makkelijk 25 à 30 miljoen euro neer: “Wees maar zeker dat UEFA alle deelnemende landen en dus spelers eens goed de levieten zal lezen.”