EPA
Volledig scherm
© EPA

Ook in het buitenland schatten ze De Bruyne hoog in, maar: “Hij zal de komende tijd moeten oogsten, vooral op het EK”

VoetbalVoor onze huisanalist Marc Degryse is het duidelijk: als Kevin De Bruyne deze vorm vasthoudt, is hij één van dé topkandidaten om dit jaar de Gouden Bal te winnen. Maar wat vinden ze in het buitenland van de middenvelder van Manchester City? Wij legden ons oor te luister bij voetbaljournalisten uit Duitsland, Engeland, Italië, Frankrijk en Spanje.

5 reacties

 • roger reniers

  3 weken geleden
  Voor mij staat hij nog ver af van wereldklasse !!! Bekijk laatste wedstrijd maar eens goed,hoeveel slechte passen ! Ook hoekschoppen trekken meestal nergens op, sorry !
 • Wouter Van de Walle

  3 weken geleden
  Werner Eeman, het is spijtig maar zo is dat inderdaad. Gelukkig voor zulke spelers kunnen die oogsten in de jaren dat er geen EK of WK is
 • Jean Emare

  3 weken geleden
  Een stem moet je krijgen.. Niet voor niets dat Christiano media gebruikt om zijn polulariteit te verhogen. Als je hem niet kent.. Tja.
 • Bernd Vaes

  3 weken geleden
  Jazeker en ... hopelijk geen assists, maar een vloed van voorzetten.
 • werner eeman

  3 weken geleden
  Prijzen pakken om de Gouden Bal te winnen... hoe belachelijk is dat! Je mag dus de beste van de wereld zijn en iedereen is het daar over eens. Maar... je bent, ik zeg maar een Albanees, en je maakt geen kans op de Gouden Bal. Of, zoals Ryan Giggs heeft meegemaakt, je komt uit Wales... foetsie, Gouden Bal.
 1. EXCLUSIEF. Herwig De Bruyne, trotse vader van een wereldster: “Voor mij is Kevin geen voetballer, Kevin is mijn zoon”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal

  EXCLUSIEF. Herwig De Bruyne, trotse vader van een wereldster: “Voor mij is Kevin geen voetballer, Kevin is mijn zoon”

  Een wijs man zei ooit: ’t Zijn niet het vlees, bloed of de centen die van ons ouders en kinderen maken, wel het hart. Een vader vertelt over zijn zoon. Herwig De Bruyne (56) over de rit met Kevin, in de eerste plaats zijn zoon en dan pas die topvoetballer met een prijskaartje. “Als hij gelukkig is in zijn leven, dan ben je dat als ouder ook.”
 2. “Pa, ik ga dat zelf doen”: een exclusieve inkijk in de onderhandelingen rond monstercontract Kevin De Bruyne
  PREMIUM
  Premier League

  “Pa, ik ga dat zelf doen”: een exclusieve inkijk in de onderhande­lin­gen rond monstercon­tract Kevin De Bruyne

  Wat je zelf doet, doe je beter. Zo weet ook Kevin De Bruyne, zelf onderhandelaar van het duurste contract uit de geschiedenis van Manchester City. Vader Herwig, zijn eerste hulplijn, gidst ons exclusief door het onderhandelingsproces waarbij de speler zelfs opdracht gaf tot data-analyses: “Kevin is trots. Mag ook. Hij wist heel goed wat hij wou en je ziet dat zijn interesses zijn verbreed.” Een reconstructie van wat er zich achter de schermen afspeelde.
 1. Tim Merlier snelt met onweerstaanbare sprint naar winst in tweede Giro-etappe
  Play

  Tim Merlier snelt met onweer­staan­ba­re sprint naar winst in tweede Gi­ro-etap­pe

 2. Remco Evenepoel knap zevende in openingstijdrit Giro: "Heel blij"
  Play

  Remco Evenepoel knap zevende in openings­tijd­rit Giro: "Heel blij"