.
Volledig scherm
PREMIUM
. © RV

Onze watcher ziet dat Club dé te kloppen ploeg is, ondanks de achterstand: "De druk ligt bij hen. Een derde titel op rij moet hun seizoen redden”

Belgisch voetbalTwelve more games. Een dozijn, dat nog maar eens een rollercoaster aan scenario’s zal veroorzaken. Zo gaat het nu eenmaal, in dit competitieformat. Ongeacht het aantal deelnemers (4 of 6), ongeacht de naam van het kind: play-off 1 of de Champions’ play-offs.

5 reacties

 • jos kenis

  4 maanden geleden
  Club Brugge maakt volgens mij als tweede meer kans om nog in de groepsfase van de CL te komen dan Union. Dus is het beter dat Union kampioen wordt om zo twee vertegenwoordigers in de CL te krijgen.
 • gaston bergmans

  4 maanden geleden
  wie na de play offs eerste staat is kampioen dat is nu eenmaal het systeem en dat zal verdient zijn welke ploeg het ook is
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Union verdient zeker die titel ! Ze waren de beste ploeg van de kompettie ...! Anders wordt het club Brugge
 • Michel Drets

  4 maanden geleden
  Die watcher heeft een blauw zwarte bril op. Alleen Brugge is fantastisch, andere ploegen niet. Hopelijk wordt het Union die een heel seizoen goed voetbalde en de enige VERDIENDE kampioen zal zijn!
 • sacha duflou

  4 maanden geleden
  Weet het toch niet hoor. Een ploeg die twaalf punten voor heeft gestaan, voelt m.i. toch nog altijd meer druk, ongeacht hun naam. Is het niet door de media dan nog zal die voorsprong sowieso in hun hoofd blijven spoken. Die eerste match tegen Alecht is belangrijk voor wat er in het 'koppeke' zal omgaan.
 1. “Jacht op vrouwelijke sekspartners was een spelletje”: eerste dag rond proces “roofdier” en City-verdediger Benjamin Mendy brengt wrede details aan het licht
  Play
  Premier League
  19

  “Jacht op vrouwelij­ke sekspart­ners was een spelletje”: eerste dag rond proces “roofdier” en Ci­ty-verdediger Benjamin Mendy brengt wrede details aan het licht

  Manchester City-verdediger Benjamin Mendy (28) wordt samen met een handlanger beschuldigd van aanranding en verkrachting van in totaal 13 jonge vrouwen. Het proces is gisteren van start gegaan met het pleidooi van de advocaat van de slachtoffers. En dat leidde tot enkele gruwelijke verhalen, inclusief beeldmateriaal van kamers uit ‘The Spinney’, zoals Mendy zijn villa noemde, waar de meisjes naar verluidt verkracht werden. “Niet bewegen, niet bewegen”, zei Mendy, terwijl hij haar verkrachtte met haar armen op de rug geklemd. Mendy riskeert levenslang.
 2. Domme kopstoot van Núñez, pareltje van Diaz: Liverpool mist start volledig na nieuwe draw
  Play
  Premier League
  2

  Domme kopstoot van Núñez, pareltje van Diaz: Liverpool mist start volledig na nieuwe draw

  Een op z’n zachtst gezegd opvallend thuisdebuut voor Darwin Núñez bij Liverpool. De spits die deze zomer 75 miljoen euro kostte en Benfica via bonussen zelfs 100 miljoen kan opleveren, kreeg rood na een wel erg domme actie. Núñez vocht een lijf-aan-lijfgevecht uit met Crystal Palace-verdediger Joachim Anderson. Daarbij zorgde de Uruguayaanse aanvaller al een eerste keer voor een beweging met het hoofd richting zijn naaste belager. Niet naar de zin van Anderson, die de ref wees op de beweging en Núñez een duwtje in de rug gaf. Daar kon de Liverpool-spits allesbehalve om lachen: Núñez reageerde met een nieuwe kopstoot - dit keer wel die naam waardig. Anderson zeeg neer naar de grond. Scheidsrechter Paul Tierney kon niet anders dan rood trekken.