Photo News
Volledig scherm
© Photo News
België BEL
1
EINDE
1
IJsland IJS
 • 67' Goal Justine Vanhaevermaet
 • Berglind Thorvaldsdóttir Goal 50'

Onze man in Manchester zag een billijk gelijkspel tussen de Red Flames en IJsland: “Drie op zes tegen Frankrijk en Italië is nu het vereiste minimum”

Red FlamesAls het toch zou gebeuren, dan moest het wel op deze manier. Een bal van de zijkant en een harde kopbal van dichtbij. Berglind Thorvaldsdóttir hangt de strop rond de nek van de Flames. Drie punten tegen Italië en Frankrijk is nu het vereiste minimum.

25 reacties

 • Louis Meeus

  5 maanden geleden
  Frankrijk tegen België 12-0
 • Lois Verdonk

  5 maanden geleden
  Beste Serneels, Antwerpen heeft Vijfhonderdduizend inwoners, IJsland driehonderdduizend. Als het daartegen met uw veteranenploeg niet lukt zegt dat veel over de jeugd en toekomst van het vrouwenvoetbal in België. Hou de eer aan uzelf.
 • Roland Ottoy

  5 maanden geleden
  Billijk ? Ijsland was stukken beter, hopelijk toont Frankrijk wat medelijden of er zitten dubbele cijfers aan te komen.
 • victor vandesande

  5 maanden geleden
  Als het tegen Frankrijk minder dan 4-0 verlies wordt zal het een succes zijn en tegen Italie gaan ze ook de boot in. Snel terug thuis dus.
 • William De Kimpe

  5 maanden geleden
  Een aantal ploegen zoals Frankrijk, Duitsland, Zweden, Nederland, ... spelen voetbal. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld , technisch goed, mooie combinaties. Onze Red Flames proberen dat ook te doen. Helaas zijn ze technisch niet zo onderlegd, ligt de snelheid van handelen vaak te laag, is de passing vaak onnauwkeurig en zijn enkele speelsters duidelijk fysisch niet top. Karakter en goede wil, die overvloedig aanwezig zijn, volstaan niet om een hoger niveau te halen.
 1. Gilles De Bilde ziet hoe Kevin De Bruyne steeds meer geïsoleerd raakt: “Hij frustreert de anderen. Da’s geen goed teken.”
  Play
  100

  Gilles De Bilde ziet hoe Kevin De Bruyne steeds meer geïsoleerd raakt: “Hij frustreert de anderen. Da’s geen goed teken”

  Eisen de onderliggende frustraties hun tol bij de Rode Duivels? ‘t Is een vraag waar Gilles De Bilde, onze man ter plaatse, een antwoord tracht op te formuleren. Hij voorziet daarbij een belangrijke rol voor bondscoach Roberto Martínez, maar vooral ook voor Kevin De Bruyne. “Hij is de beste, maar hij frustreert de anderen en is gefrustreerd omdat het zelf niet loopt. En da’s geen goed teken.”