Photo News
Volledig scherm
© Photo News
België BEL
1
EINDE
1
IJsland IJS
 • 67' Goal Justine Vanhaevermaet
 • Berglind Thorvaldsdóttir Goal 50'

Onze man in Manchester zag een billijk gelijkspel tussen de Red Flames en IJsland: “Drie op zes tegen Frankrijk en Italië is nu het vereiste minimum”

Red FlamesAls het toch zou gebeuren, dan moest het wel op deze manier. Een bal van de zijkant en een harde kopbal van dichtbij. Berglind Thorvaldsdóttir hangt de strop rond de nek van de Flames. Drie punten tegen Italië en Frankrijk is nu het vereiste minimum.

25 reacties

 • Louis Meeus

  5 maanden geleden
  Frankrijk tegen België 12-0
 • Lois Verdonk

  5 maanden geleden
  Beste Serneels, Antwerpen heeft Vijfhonderdduizend inwoners, IJsland driehonderdduizend. Als het daartegen met uw veteranenploeg niet lukt zegt dat veel over de jeugd en toekomst van het vrouwenvoetbal in België. Hou de eer aan uzelf.
 • Roland Ottoy

  5 maanden geleden
  Billijk ? Ijsland was stukken beter, hopelijk toont Frankrijk wat medelijden of er zitten dubbele cijfers aan te komen.
 • victor vandesande

  5 maanden geleden
  Als het tegen Frankrijk minder dan 4-0 verlies wordt zal het een succes zijn en tegen Italie gaan ze ook de boot in. Snel terug thuis dus.
 • William De Kimpe

  5 maanden geleden
  Een aantal ploegen zoals Frankrijk, Duitsland, Zweden, Nederland, ... spelen voetbal. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld , technisch goed, mooie combinaties. Onze Red Flames proberen dat ook te doen. Helaas zijn ze technisch niet zo onderlegd, ligt de snelheid van handelen vaak te laag, is de passing vaak onnauwkeurig en zijn enkele speelsters duidelijk fysisch niet top. Karakter en goede wil, die overvloedig aanwezig zijn, volstaan niet om een hoger niveau te halen.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.