Action Images via Reuters
Volledig scherm
PREMIUM
© Action Images via Reuters

Onze man in Manchester over hommage voor Kompany: “Soms schieten superlatieven tekort”

Vincent KompanySoms schieten zelfs superlatieven tekort. De hommage die Manchester City Vincent Kompany (33) gaf, was imposant. Een sfeerverslag.

 1. Football Talk. Koita trekt van degradant Waasland-Beveren naar STVV
  Football Talk

  Football Talk. Koita trekt van degradant Waas­land-Beveren naar STVV

  Zaterdagvoormiddag speelde Cercle Brugge op het terrein van Ruddervoorde een onderlinge oefenwedstrijd, aansluitend op een training die open was voor het publiek. Yves Vanderhaeghe verdeelde zijn kernspelers over twee teams, die werden getraind door zijn assistenten Thomas Buffel en Rachid Jaïdi. De wedstrijd duurde 45 minuten en eindigde onbeslist (1-1). Dino Hotic scoorde voor de “groenen” van Jaïdi na een goeie actie van belofte Wolf Ackx. Hannes Van Der Bruggen maakte met een afgeweken schot gelijk voor de “gelen” van Buffel, nadat Aldom Deuro de paal had getroffen. De drie doelmannen speelden elk een half uur, de testers Popovic en Utkus en de aanwinsten Daland en Miangue maakten een goede indruk. (LUVM)
 1. Britse pers voelt Mourinho nog eens aan de tand over Hazard: “Eden is een geweldige speler, maar hij teert vooral op z'n talent”
  Voetbal
  10

  Britse pers voelt Mourinho nog eens aan de tand over Hazard: “Eden is een geweldige speler, maar hij teert vooral op z'n talent”

  Mogen we weer dromen van de beste Eden Hazard? Het vormpeil van de kapitein van de Rode Duivels blijft ook internationaal voer voor debat, zeker na zijn twee kwakkelseizoenen bij Real Madrid. Ex-coach José Mourinho lichtte zijn visie toe bij talkSPORT: “Hij heeft zoveel talent. Je kan je alleen maar voorstellen hoe goed hij zou zijn als hij zich volledig zou focussen op zijn trainingen.”