.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze chef voetbal ziet hoe Gods droom intact blijft: “Op z’n 35ste speelt Messi eindelijk bevrijd op een WK”

Wat. Een. Kwartfinale. Dankzij een laatste kunstje van Louis van Gaal. 0-2 werd plots nog 2-2. Met een penaltythriller tot gevolg. Eén waar Messi als winnaar uitkwam - hij mag (wel) blijven dromen. Onze chef voetbal: “Messi heeft járen met dat knagend gevoel rondgelopen. Met de erfenis van Diego Maradona die uitsluitend op zijn schouders kwam te liggen. Maar het winnen van de Copa América vorig jaar heeft onmiskenbaar voor verlichting gezorgd.”

4 reacties

 • Willem Becker

  2 maanden geleden
  Met dank aan de Spaanstalige scheidsrechter. Messie was zelfs met de hand voor de mond aan het praten met de ref. Hij had een gele kaart moeten krijgen voor een duidelijke handsbal. Argentinië kreeg een onterechte strafschop. Schot naar dugout niet bestraft, en ieder duel en duwtje gingen de Argentijnen opzichtig liggen en tijdrekken en floot hij bijna alles tegen oranje. Het is wel duidelijk dat de FIFA niet graag weer een Europese winnaar heeft en de voorkeur gaat naar Argentinië.
 • Gorissen Marcel

  2 maanden geleden
  Dat hebben ze te danken een de ref. Argentijnen mochten alles. Zeker Messie. Moest tweemaal geel gekregen hebben.
 • Pieter martens

  2 maanden geleden
  De slechtste op het veld was de scheidsrechter die de zaak niet onder controle had , wat een verschil met de ref uit Croatie -Brazilië : kalm- niet praten gewoon doen heel wat anders dan die smoelentrekker uit Spanje.
 • Eric Hood

  2 maanden geleden
  duidelijk de invloed van Messi op de fifa had uitgesloten moeten worden door meerdere overtredingen en hands bal