AP/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© AP/HLN

Onze chef voetbal ziet dat Spanje net op tijd wakker is: “De terugkeer van Busquets scheelt een slok op de sangria”

EK voetbalSpanje draaide soepel in zijn laatste groepswedstrijd tegen Slovakije. Eindelijk. Net op tijd. Met vloeiend en bijwijlen heerlijk voetbal. Let op, mensen, voor La Roja.

1 reactie

 • Roger Williams

  1 jaar geleden
  Spanje is zelfs zeer goed ondanks 2 snertmatchen
 1. Vermeend slachtoffer van topvoetballer Mendy getuigt: “Hij zei dat hij me ging kidnappen, waarna poging tot verkrachting volgde”
  Play
  Voetbal
  2

  Vermeend slachtof­fer van topvoetbal­ler Mendy getuigt: “Hij zei dat hij me ging kidnappen, waarna poging tot verkrach­ting volgde”

  Ook de tweede dag in het proces tegen de Franse voetballer Benjamin Mendy (28) en zijn ‘fixer’ Louis Saha Matturie (41) bracht hallucinante details aan het licht. Een van de vijf slachtoffers die klacht indiende tegen de verdediger van Manchester City, legde een getuigenis af waarin nogmaals blijkt hoe Mendy zijn ‘prooien’ in de val lokte in zijn luxevilla in Cheshire, even buiten Manchester. “Zijn blik was die van een roofdier.”
 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.