Hein Vanhaezebrouck.
Volledig scherm
PREMIUM
Hein Vanhaezebrouck. © Photo News

Onze chef voetbal over terugkeer Vanhaezebrouck: “Hij mag eens aan de boom schudden”

AA Gent“Hein doet de voorzitter dromen”, vindt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Gent-voorzitter Ivan De Witte gelooft in elk geval dat Hein Vanhaezebrouck de geknipte man is om dat te doen. Lees hieronder de analyse van onze chef voetbal over de terugkeer van de coach die de Buffalo’s eerder naar successen leidde.

12 reacties

 • William De Leeneer

  4 maanden geleden
  Ik zou voor Storck gegaan zijn. Die haalt altijd een ploeg uit de miserie en nog wel met aanvallend spel.
 • Michiels Kristof

  4 maanden geleden
  Hein als analist was vooral een dikke blaaskaak, hopelijk kan hij nu van de andere analisten ook de nodige kritiek verdragen.
 • Bart De Graeve

  4 maanden geleden
  Volledig overschatte trainer die eigenlijk helemaal niet veel bewezen heeft en echt geen succesvol resumé kan voorleggen. Maar ja, slechter kan momenteel niet dus het zal wel beter gaan en ze kunnen hem tot redder uitroepen. 
 • Albert Buyse

  4 maanden geleden
  Hein zal AAGent weer naar de top brengen. Met hem zie ik de Gentenaars nog playoff 1 halen. Club supporter.
 • eric de baene

  4 maanden geleden
  Vergif kado voor Hein ...!Hij zal er nog spijt van krijgen 
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Galatasaray kondigt juridische stappen aan na “compleet verzonnen” verhaal over seksfeestjes Donk
  Buitenlands voetbal
  1

  Galatasa­ray kondigt juridische stappen aan na “compleet verzonnen” verhaal over seksfeest­jes Donk

  Galatasaray heeft aangekondigd juridische stappen te ondernemen tegen de Turkse krant Milliyet naar aanleiding van uitspraken van voorzitter Mustafa Cengiz, onder meer aan het adres van Ryan Donk (ex-Club Brugge). Cengiz verweet hem meer bezig te zijn met seksfeestjes dan met de club. Volgens Galatasaray zijn de opmerkelijke quotes van Cengiz “volledig uit hun context gerukt.”
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal