Roberto Martínez en Romelu Lukaku.
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto Martínez en Romelu Lukaku. © Photonews

Onze chef voetbal looft de sterke karakters van onze bondscoach en ‘Big Rom’: “Martínez en Lukaku, daar past een diepe buiging bij”

Rode DuivelsDaags na de eerde horde van onze Rode Duivels snijdt onze chef voetbal Stephan Keygnaert enkele thema’s aan. Waarom Dries Mertens de voorkeur krijgt op Jérémy Doku. Hoe Roberto Martínez en Romelu Lukaku ondanks alle emoties de knop konden omdraaien. En dat Eden Hazard een invalbeurt opvoerde waar je van opkeek. “Zouden we de meeste ‘ballen’ hebben op dit EK?” 

4 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Wat hebben ze al gewonnen sinds Martinez coach is geworden ? No1 van de wereld op papier ...! Deze gouden generatie zal niets winnen vrees ik ! Topspelers dat wel maar geen team en geen grote mentaliteit !
 • Erwin Van Roy

  1 maand geleden
  Akkermans ze zullen al meer gepresteerd hebben dan u. Ons land staat onder Martinez al bijna 4 jaar onafgebroken op plaats 1 in de Fifia ranking. Hadden op het WK de 3de plaats behaald eerste toernooi van Martinez. Ik weet niet maar de resultaten die ze behalen mogen toch gezien worden. Worden we kampioen mss niet maar ik ben wel blij met wat we nu te zien krijgen dat was vroeger veel minder
 • Gerard Akkermans

  1 maand geleden
  Martinez, die man heeft nog niets gepresteerd, zoals de rest van het goud Nogaredo zonder goud.
 • Toby Massart

  1 maand geleden
  Buigen? Ik buig niet voor luxemburgse vennootschappen