.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze chef voetbal: “Het is maar de vraag hoe Club naar de match van vanavond dient te kijken, want het resultaat in Leipzig is minstens even cruciaal”

Champions LeagueClub Brugge neemt het vanavond op tegen Manchester City, maar onze chef voetbal houdt ook Leipzig-PSG in de gaten. “Een resultaat halen in Manchester zou een exploot zijn. Van zodra dat niet kan, gaat het om de manier waarop. En om wat er gebeurt in Duitsland...”

4 reacties

 • Stef Persico

  3 maanden geleden
  @ Jean De Bruyne: amai, jij moet wel een flinke glazen bol hebben zeg, als dat uitkomt. Dat is wel echt worst case scenario, ik zie het glas liever halfvol, en ik supporter voor Anderlecht. Maar in deze CL campagne supporter ik voor ‘bluve goan’
 • Bart Dekort

  3 maanden geleden
  Nationaal steken ze er uit dankzij hun financieel voordeel, en internationaal kunnen ze niet mee met de top door hun financieel nadeel. Opvallend is wel dat steeds meer geld dat geïnjecteerd wordt in het voetbal afkomstig is van zakenmensen die ofwel hun ego willen strelen ofwel rijker willen worden door de leiding over een club te hebben. Beide ongezonde motivaties die het voetbal op lange termijn enkel schaadt.
 • jan boden

  3 maanden geleden
  Als Leipzig vandaag verliest dan mag Brugge thuis tegen Leipzig verliezen om toch nog derde te eindigen.
 • Jean DE BRUYNE

  3 maanden geleden
  Brugge gaat verliezen en Leipzig wint tegen PSG en Brugge verliest thuis tegen Leipzig en dan liggen ze eruit ik hoop van niet maar vrees ervoor