Vincent Kompany druipt af na de nederlaag op Union.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Kompany druipt af na de nederlaag op Union. © BELGA/HLN

Onze Anderlecht-watcher over de alarmbellen op Neerpede: “Willen de echte leidersfiguren dan nu opstaan?”

AnderlechtEen verloren finale, een gemiste start in de play-offs en een vormcurve die net wanneer er gepiekt moet worden afvlakt. De alarmbellen gaan af op Neerpede. Het tij moet snel keren of het wordt op het einde van dit seizoen een netelig evaluatiegesprek voor Vincent Kompany.

37 reacties

 • jean-luc gallet

  4 maanden geleden
  Anderlecht heeft behoefte aan een gediplomeerd en ervaren trainer. Vervang ook het bestuur van bobo's. Misschien kunnen ze ten rade gaan bij gebuur Union om te weten hoe men een ploeg vormt die prestaties levert, dat voor weinig geld. Ploeg gevormd op wetenschappelijke basis en verstandig beleid.
 • Yves François

  4 maanden geleden
  Kompany mag dan een sterke speler geweest zijn maar hem ineens op basis daarvan tot coach van Sporting bombarderen is verkeerd. On top, van een bende ezels kan niemand koersepaarden maken. Het management ligt aan de basis van de trieste resultaten van de laatste jaren.
 • Dany Herman

  4 maanden geleden
  Hoe zijn ze in die poule geraakt ? door het stelen van punten bij andere ploegen zie andere matchen waarin scheidsrechters de winst bepaalden.Elders gaat het er toch anders aan toe
 • Lois Verdonk

  4 maanden geleden
  Volgens de logica van het orakel van Lovendegem speelt Anderlecht met het budget van Beerschot volgend seizoen in tweede klasse ?
 • domien deschutter

  4 maanden geleden
  Sinds vertrek boussoufa,jovanovic,biglia,al jaren geen anderlechtwaardig voetbal meer gezien