In Rusland ontaardde een partij tussen Zenit en Spartak Moskou in een massale vechtpartij, in de Turkse tweede klasse mepte een fan de vijandelijke keeper met de cornervlag.
Volledig scherm
In Rusland ontaardde een partij tussen Zenit en Spartak Moskou in een massale vechtpartij, in de Turkse tweede klasse mepte een fan de vijandelijke keeper met de cornervlag. © RV

Ondertussen in Turkije en Rusland: fan bewerkt vijandelijke keeper met cornervlag, Zenit-Spartak ontspoort in massale knokpartij met zes rode kaarten

VoetbalBijna overal ter wereld ligt het profvoetbal stil door het WK in Qatar. Maar niet in Rusland en Turkije, waar het gisteren al te zot werd. Zenit-Spartak Moskou liep uit de hand met een massale vechtparij, in de Turkse tweede klasse stormde een fan het veld op om de vijandelijke doelman met een cornervlag te meppen.

0 reacties

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.