Sportieve bazen Massara en Maldini en CEO Gazidis pronken met hun nieuwe aanwinst: Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
Sportieve bazen Massara en Maldini en CEO Gazidis pronken met hun nieuwe aanwinst: Charles De Ketelaere. © AC Milan

OFFICIEEL. De Ketelaere poseert trots in shirt van AC Milan: “Ambitie van jonge speler om aan de top in het buitenland te spelen”

VoetbalCharles De Ketelaere (21) is nu ook officieel een speler van AC Milan. De Rode Duivel slaagde vandaag voor zijn medische testen en zette zopas z’n krabbel onder een contract voor vijf seizoenen. Club Brugge vangt een recordbedrag van 35 miljoen euro.

51 reacties

 • Serge Ruytjens

  2 maanden geleden
  Proficiat aan CDK! Het resultaat van jaren hard werken. Ik wens je alle succes en een echt top carriere bij deze mooie club.
 • william De Ruyck

  2 maanden geleden
  Succes ! 🙏🍀
 • jeroen mettepenningen

  2 maanden geleden
  Koopje voor Milan en Charles speelt eindelijk voor een mooie ploeg! Maldini heeft opniuew een toptransfer gedaan: potentiele topper gekocht aan zijn voorwaarden, een hiaat opgevuld in zijn elftal en een klasbak de kans gegeven bij het mooiste (en meest succesvolle) elftal. ❤️🖤
 • patrick neyt

  2 maanden geleden
  Beter jong beginnen, dan kun je gemakkelijker doorgroeien, goede zet van Charles.
 • Koen Brackenier

  2 maanden geleden
  Nog veel boterhammen eten maar hard werken en nuchter blijven en dan kom je er
 1. De Bilde en Mulder halen superlatieven “ongezien” en “abnormaal goed” boven: “Geef Mignolet nu al maar de Gouden Schoen”
  Play
  Champions League
  14

  De Bilde en Mulder halen superlatie­ven “ongezien” en “abnormaal goed” boven: “Geef Mignolet nu al maar de Gouden Schoen”

  Mooier worden Europese avonden zelden. Club Brugge dat Atlético Madrid aftroeft in waar het zelf zo verschrikkelijk bedreven is: efficiëntie. 2-0. Bovendien goed voor 9 op 9. Dominant leider in de Champions League-poule. In de VTM-studio werden de superlatieven terecht bovengehaald. Gilles De Bilde: “Dit is ongezien. Abnormaal goed." En over Simon Mignolet: “Geef hem de Gouden Schoen.”