Volledig scherm
© BELGA

Nog niet op het EK: Red Flames zijn leiding kwijt na nederlaag in Zwitserland

Red FlamesDe Red Flames zijn hun koppositie kwijt richting EK 2022. In Zwitserland gingen onze Belgische voetbaldames met 2-1 de boot in, een aansluitingstreffer van Wullaert baatte niet. Alles dan maar op de return op 1 december, dan móet er thuis gewonnen worden van de rivaal.

7 reacties

 • Saelens Nico

  4 maanden geleden
  Dhont was de beste , veruit
 • Marc Gijsels

  4 maanden geleden
  Tja, niveau is inderdaad heel matig om het mooi te zeggen. Als je dan die eerste goal bekijkt denk je echt dat je op amateur voetbal op een wel heel laag niveau aant zien zijt. De reactie van de doelvrouw was wel heel trrrraaggg.
 • wim Lapeere

  4 maanden geleden
  Die staan nu terug met hun voetjes op de grond. Alles rond de Red Flames was een goed nieuwsshow. Alsook ben ik het volledig eens met Stefan Mertens zij reactie.
 • paul merckx

  4 maanden geleden
  Aan het damesvoetbal is noch veel werk. Dit was ronduit verschrikkelijk. Enig niveau was onbestaande.
 • Daniel Cruysberghs

  4 maanden geleden
  Spijtig maar verdiende Zwitserse overwinning.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Football Talk. Nieuwe knieoperatie voor Engvall? - Anderlecht praat met Wullaert over contractverlenging
  Football Talk

  Football Talk. Nieuwe knieopera­tie voor Engvall? - Anderlecht praat met Wullaert over contract­ver­len­ging

  Gustav Engvall heeft terug te kampen met een ontsteking aan de knie. Een nieuwe operatie dringt zich op. Als de Zweedse spits onder het mes moet, betekent dat het einde van zijn seizoen. KV Mechelen en Engvall bekijken samen of en wanneer de operatie kan plaatsvinden. Ook een conservatieve behandeling is nog mogelijk, maar die sloeg de vorige keren niet aan. Uit een MRI-scan bleek dat Sheldon Bateau een scheurtje opliep in de adductoren. De verdediger zou een tweetal weken out zijn. Steven Defour (kuit) is onzeker voor het duel van zaterdag tegen Eupen. (ABD)
 3. Na Fornieri nu ook drie ex-managers van Luikse intercommunale Nethys opgepakt

  Na Fornieri nu ook drie ex-managers van Luikse intercommu­na­le Nethys opgepakt

  Drie voormalige managers van de Luikse intercommunale Nethys zijn deze ochtend opgepakt door de Centrale Dienst voor de Bestrijding van Corruptie. Dat heeft de procureur-generaal van Luik bekendgemaakt. Het gaat om voormalig gedelegeerd bestuurder Stéphane Moreau, gewezen financieel directeur Pol Heyse en Bénédicte Bayer. Gisteravond werd François Fornieri, de topman van het beursgenoteerde biotechbedrijf Mithra, al aangehouden. Enkele maanden geleden stond de Luikse zakenman nog op het punt om zwaar te investeren in voetbalclub Standard.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"