BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nog niet op het EK: Red Flames zijn leiding kwijt na nederlaag in Zwitserland

Red FlamesDe Red Flames zijn hun koppositie kwijt richting EK 2022. In Zwitserland gingen onze Belgische voetbaldames met 2-1 de boot in, een aansluitingstreffer van Wullaert baatte niet. Alles dan maar op de return op 1 december, dan móet er thuis gewonnen worden van de rivaal.

7 reacties

 • Saelens Nico

  1 jaar geleden
  Dhont was de beste , veruit
 • Marc Gijsels

  1 jaar geleden
  Tja, niveau is inderdaad heel matig om het mooi te zeggen. Als je dan die eerste goal bekijkt denk je echt dat je op amateur voetbal op een wel heel laag niveau aant zien zijt. De reactie van de doelvrouw was wel heel trrrraaggg.
 • wim Lapeere

  1 jaar geleden
  Die staan nu terug met hun voetjes op de grond. Alles rond de Red Flames was een goed nieuwsshow. Alsook ben ik het volledig eens met Stefan Mertens zij reactie.
 • paul merckx

  1 jaar geleden
  Aan het damesvoetbal is noch veel werk. Dit was ronduit verschrikkelijk. Enig niveau was onbestaande.
 • Daniel Cruysberghs

  1 jaar geleden
  Spijtig maar verdiende Zwitserse overwinning.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.