BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Nog niet op het EK: Red Flames zijn leiding kwijt na nederlaag in Zwitserland

Red FlamesDe Red Flames zijn hun koppositie kwijt richting EK 2022. In Zwitserland gingen onze Belgische voetbaldames met 2-1 de boot in, een aansluitingstreffer van Wullaert baatte niet. Alles dan maar op de return op 1 december, dan móet er thuis gewonnen worden van de rivaal.

7 reacties

 • Saelens Nico

  1 jaar geleden
  Dhont was de beste , veruit
 • Marc Gijsels

  1 jaar geleden
  Tja, niveau is inderdaad heel matig om het mooi te zeggen. Als je dan die eerste goal bekijkt denk je echt dat je op amateur voetbal op een wel heel laag niveau aant zien zijt. De reactie van de doelvrouw was wel heel trrrraaggg.
 • wim Lapeere

  1 jaar geleden
  Die staan nu terug met hun voetjes op de grond. Alles rond de Red Flames was een goed nieuwsshow. Alsook ben ik het volledig eens met Stefan Mertens zij reactie.
 • paul merckx

  1 jaar geleden
  Aan het damesvoetbal is noch veel werk. Dit was ronduit verschrikkelijk. Enig niveau was onbestaande.
 • Daniel Cruysberghs

  1 jaar geleden
  Spijtig maar verdiende Zwitserse overwinning.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.