Noa Lang.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang. © Pro Shots/Nations League

Noa Lang lacht zich suf: “Al die mensen op internet: ik denk dat ze stiekem heel erg fan van mij zijn”

VoetbalNoa Lang (22) was misschien wel de meest besproken Oranje-international van afgelopen week, na een nogal uitgesproken interview in Het Laatste Nieuws. De aanvaller kan er bovenal om lachen. En druk? Dat staat niet in Langs woordenboek. “Ik speel in het Nederlands elftal omdat ik goed kan voetballen. Waarom zou ik me nerveus maken over iets wat ik heel goed kan?”

41 reacties

 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Hij kan best wel een beetje voetballen , maar zou hij ooit volwassen worden ?
 • Carlos Coltrane

  2 maanden geleden
  Leuk en grappig een voetballertje met zoveel zelfvertrouwen. Ik houd er wel van, echter zal hij nog moeten bewijzen of hij de absolute top kan halen. Tot nu heb ik daar weinig van gezien. Zowel de Belgische en Nederlandse competitie kan iedereen uitblinken. Weinigen halen de echte top.
 • Francis Vekens

  2 maanden geleden
  Hij zegt : we zien hem niet meer in Belgie Ik hoop: hoe rapper hoe liever Van gaal heeft als grap gezegd dat Lang de gouden bal kan winnen, hij gelooft dat echt,hahaha
 • Dirk Mertens

  2 maanden geleden
  Ik hou van goeie voetballers met karakter en het hart op de tong a la Nainngolan, maar een speler a la Lang die denkt dat hij de beste van Europa is en danig naast zijn schoenen loopt zal nooit de top bereiken met zijn arrogantie.
 • Fangio Schorreel

  2 maanden geleden
  lang was geen slechte voetballer. maar jongen blijf met de voetjes op de grond. financieel kan de volgende 3 jaren niet meer stuk. maar de weg is nog ver.