Kevin De Bruyne in het shirt van Wolfsburg.
Volledig scherm
Kevin De Bruyne in het shirt van Wolfsburg. © BELGAIMAGE

Nieuwe ondervragingen over miljoenentransfer Kevin De Bruyne, makelaar Didier Frenay urenlang aan de tand gevoeld

VoetbalOud-voetballer en makelaar Didier Frenay (55) is woensdag urenlang ondervraagd door speurders van de Brusselse federale gerechtelijke politie. Frenay speelde onder andere een rol in de miljoenentransfer van Kevin De Bruyne van Chelsea naar VfL Wolfsburg. 

4 reacties

 • Guido Ceuleers

  2 maanden geleden
  Ik kan de naam v/d club niet vernoemen, waar ik enkele jaren gewerkt heb, maar ik zie Frenay nog altijd binnenrijden met zijn Porsche !
 • Renee Gaillard

  2 maanden geleden
  Dààr komen dus de nieuwe miljonairs vandaan ! en wij maar denken dat er mensen zijn die "hard" werken voor de kost. Ja, de gewone werkmens, die werken voor een peulschil en kruimels van het verlofgeld en eindejaarspremie.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 maanden geleden
  Een paar miljoenen verdienen euro verdienen op een transferken is goed geboerd. Als ge daar nog eens de fiscus kunt buiten houden is het meer dan dubbel goed gebeurd. De gewone man zal alle dagen zijn botten wel afdraaien en de helft afgeven aan de fiscus.
 • marc lenaerts

  2 maanden geleden
  Word tijd maar onderzoek die mensen handel aub tot op het bod zo een bedragen uitgeven om tegen een bal te stampen
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge
  Champions League

  Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge

  Opvallend bezoek aan de Gestelsedijk in Lommel. Niemand minder dan de Braziliaanse Man City-internationals Ederson en Jesus woonden de wedstrijd tegen Moeskroen (3-0) als eregasten in het Soevereinstadion bij. Net als Manchester City behoort Lommel tot de City Football Group. Een functioneel bezoek van de twee City-sterren, die na de interland met Brazilië (een 4-1-zege tegen Uruguay) van afgelopen donderdag niet naar Engeland maar naar België reisden. Zo vermijdt het duo dat ze over het Kanaal tien dagen op hotel in quarantaine moeten en kunnen ze aantreden in de Champions League-match van dinsdag tegen Club Brugge. Ook zonder de twee won Man City makkelijk van Burnley. 2-0, met een goal van Kevin De Bruyne. Club Brugge - Manchester City is dinsdag vanaf 18u45 live op VTM te zien.