Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe expertise bevestigt: Diego Maradona was bij overlijden niet onder invloed van alcohol of drugs

VoetbalDe Argentijnse voetballegende Diego Maradona was bij zijn overlijden op 25 november niet onder invloed van alcohol of drugs, zo wees bijkomende expertise definitief uit. De betreurde voormalige voetballer leed wel aan lever-, nier- en cardiovasculaire aandoeningen.

0 reacties

 1. Spektakel in de topper tussen Club en Genk, de Waalse clash en een bitsige strijd onderin: bekijk hier de samenvattingen van de 23ste speeldag
  Play
  JPL
  2

  Spektakel in de topper tussen Club en Genk, de Waalse clash en een bitsige strijd onderin: bekijk hier de samenvat­tin­gen van de 23ste speeldag

  Speeldag 23 staat in de geschiedenisboeken. Club Brugge loopt nog wat verder weg van de concurrentie en heeft nu al twaalf punten voorsprong op eerste achtervolger Racing Genk. Standard toonde zich de betere van Charleroi in de Waalse derby, terwijl Antwerp thuis duur puntenverlies leed tegen een fris Oostende. Onderaan gaat de strijd voor het behoud onverbiddelijk voort. Cercle Brugge gaf de rode lantaarn door aan Waasland-Beveren en ook Moeskroen boekte een broodnodige driepunter. Herbeleef hier de wedstrijden!
 2. KV Kortrijk, club in de zorgen: “Het lijkt alsof elke kans van de tegenstander een doelpunt wordt”
  KV Kortrijk
  2

  KV Kortrijk, club in de zorgen: “Het lijkt alsof elke kans van de tegenstan­der een doelpunt wordt”

  In acht dagen tijd kijken de supporters van KV Kortrijk niet meer hoopvol naar de play-off 2 maar angstig naar de degradatiezone. Toen had KVK net Standard, Gent en Genk over de knie gelegd. Nu haalde het 0 op 9 en is de sfeer compleet omgeslagen. Want er is meer: Yves Vanderhaeghe voelt (zeg maar: weet) het einde nabij, van de smalste kern zijn twee bepalende spelers het huis uit, twee andere geblesseerd en… de staartploegen komen steeds dichterbij.
 1. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"

 2. De hoogtepunten van een fraaie topper tussen Club en Genk
  Play
  Jupiler Pro League

  De hoogtepun­ten van een fraaie topper tussen Club en Genk