“Niet twijfelen, Dries”: Mertens, als held ontvangen in Istanboel, belde Sneijder om zich te informeren over Galatasaray

VoetbalDries Mertens is vannacht met zijn gezin aangekomen in Istanboel om zijn transfer naar Galatasaray af te ronden. Volgens onze informatie ligt er een contract voor één seizoen (met optie op één bijkomend seizoen) klaar voor de Rode Duivel. Verwacht wordt dat Mertens en ‘Gala’ er snel uitraken. Bij aankomst in Turkije werd Mertens enthousiast onthaald. “Ik ben erg blij en trots om hier te zijn”, vertelde onze landgenoot, die informatie inwon bij de Nederlander Wesley Sneijder, die tussen 2013 en 2017 voor Galatasaray speelde.

56 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  4 maanden geleden
  Sportief gezien is het een forse achteruitgang , als je daarmee tevreden bent dan heelt het geld de wonden zeker ? Als hij er niet afgeschopt zal worden dan zal hij inderdaad veel mogen meedoen .
 • Ilse Verlinden

  4 maanden geleden
  Als je 2500 euro verdient, is 500 erbij idd belangrijk. Maar als je al vele miljoenen hebt en je kan 2,5 per jaar krijgen om te blijven waar je je goed voelt, waarom ga je dan naar Turkije voor nog eens een extra miljoen? Op voorwaarde natuurlijk dat ze je betalen, want dat is daar allesbehalve evident.
 • eduard janssens

  4 maanden geleden
  Als ik morgen bij een baas werk waar 2500 € de maand verdien en kan bij een ander voor zelfde werk er 3000 € verdienen dan deed ik dat ook Succes DRIES
 • Andre Vermeylen

  4 maanden geleden
  Nu mogen die sjotterkes gaan spelen waar ze willen maar vindt het niet kunnen dat die verplaatsingen maken met prive jet daaraan zie juist wie dat probleem van vervuiling zal moeten oplossen juist de gewone werkmens die juist kan rondkomen en ben geen voetbal hater.
 • leo foulon

  4 maanden geleden
  Wat gaan die sporters toch zoeken ,behalve veel geld , in die schurkenstaten . Zie wat er kan gebeuren zoals in rusland met die basketster. Mensen blijf daar weg ,en ga daar ook niet op vakantie .