Een archiefbeeld uit een oefenmatch tussen Ajax en Club Brugge
Volledig scherm
Een archiefbeeld uit een oefenmatch tussen Ajax en Club Brugge © ANP Sport

Nederlandse topclubs trekken stekker uit BeNeLiga

VoetbalDe Nederlandse topclubs - Ajax, PSV, Feyenoord, FC Utrecht, Vitesse en AZ Alkmaar - hebben gisteren vastgesteld dat er op dit ogenblik onvoldoende draagvlak is bij de Nederlandse professionele clubs om de BeNeLiga op poten te zetten.

27 reacties

 • Gert Roelandt

  1 jaar geleden
  Bij elke match tussen een belgische en nederlandse ploeg zal het een probleem zijn om de scheidsrechter aan te stellen. Wordt het een Nederlander of een Belg? Of nog erger, wat als het een franstalige ref wordt. Idem dito voor de VAR.
 • Dany Herman

  1 jaar geleden
  Ze hebben gelijk waar zouden we de eerlijke arbiters halen, hier hebben we er geen.
 • xavier derck

  1 jaar geleden
  In principe ben ik niet tegen maar ik zeg al jaren dat dit verloren energie is. Nederlandse fans lopen daar echt niet warm voor. Eens leuk, CL, EL of ConL maar niet voor iedere week. Liever Ajax Cambuur dan Ajax Gent.
 • Wim Wuytack

  1 jaar geleden
  Ze kunnen de schuldenliga wel missen in Nederland.
 • Jonas Van snee

  1 jaar geleden
  Belgische competitie kleiner maken , geen play of
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.