Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nederland geeft 0-2-voorsprong uit handen en laat zo na zich al te plaatsen voor het WK

WK voetbalTerwijl de Rode Duivels zich verzekerden van een ticket voor het WK in Qatar, heeft Nederland een eerste kans om zich te plaatsen vakkundig de nek omgewrongen. Oranje leek tegen Montenegro op een eenvoudige zege af te stevenen, maar gaf in de slotfase een 0-2-voorsprong uit handen. Achteraf waren de spelers en bondscoach niet te spreken over de prestatie.

9 reacties

 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Hier gaan er nog beweren dat Martinez een betere coach is dan Van Gaal net als dat Virgil Van Dijk een knullige verdediger is. Kijk misschien eerst eens na wat Van Gaal al allemaal heeft gewonnen en doe hetzelfde voor Martinez 😂😂. Van Dijk is één zoniet de beste verdediger ter wereld. Wel een ander niveau dan onze would be topper Jason De Nayer. Wanneer gaat Vanheusden eens mogen meedoen? Och ja te jong voor de opaploeg van Martinez.
 • Gina De Smet

  2 maanden geleden
  Dinsdag winnen en komt terug goed … vivelefoot
 • Andy Staelens

  2 maanden geleden
  Je mag hem hebben, Ralph Janssens. Nee, we hoeven Van Gaal niet. We moeten nog altijd bekomen van de laayste Hollander die hier coach was en ook nog altijd betalen.
 • Koen Govaerts

  2 maanden geleden
  Liverpool is toch dadelijk kampioen geworden met Van Dijk, daar hadden ze hun heel dure doelman niet voor nodig, kreeg geen bal te zien. Bijna alle punten op einde van het seizoen. Kan dat met de slechtste verdediger die er rondloopt? MU kan er al jaren gebruiken van dat caliber. 0-5 thuis van Liverpool en deze cijfers zijn een correcte weergave van de match. Van Dijk in de verdediging. Vorig seizoen zonder de gekwetste Van Dijk was Liverpool op MU niveau.
 • Wim Gunst

  2 maanden geleden
  Marcel De Maesschalck, Van dijk 3 blunders per match? En Harry hetzelfde niveau als Virgil? Dacht het niet. Nog veel succes met United, een Liverpool fan .
 1. Wouter Vrancken over coronagolf bij KV Mechelen: "Drie spelers moeten naar hartspecialist”
  Jupiler Pro League
  10

  Wouter Vrancken over coronagolf bij KV Mechelen: "Drie spelers moeten naar hartspecia­list”

  KV Mechelen en coach Wouter Vrancken hebben hun slag thuisgehaald. De wedstrijd tegen Racing Genk wordt uitgesteld nadat eerder op de dag al de Algemene Vergadering de regels voor uitstel had aangepast. Voor dat uitstel officieel was, gaf Wouter Vrancken nog een persconferentie. De coach van KV Mechelen verduidelijkte daar waarom de club ook nu uitstel vraagt én vorig weekend niet kwam opdagen in Leuven.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.