REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
AC Milan MIL
1
EINDE
2
Napoli NAP
 • 69' Goal Olivier Giroud
 • Matteo Politano Goal 55'
 • Giovanni Simeone Goal 78'

Nederlaag voor De Ketelaere & co: Milan gaat met 1-2 onderuit tegen uiterst efficiënt Napoli

Serie AAC Milan heeft in het eigen San Siro de topper tegen Napoli met 1-2 verloren. Giovanni Simeone, zoon van Atlético Madrid-coach Diego, bezorgde de bezoekers het delirium. Charles De Ketelaere was met een pre-assist betrokken bij het Milanese doelpunt van Olivier Giroud. Ook Alexis Saelemakers stond aan de aftrap.

0 reacties

 1. Na 484 miljoen euro verlies en een half miljard kapitaalinjecties: hoe moet het verder met ons voetbal? “De clubs hebben dit over zichzelf afgeroepen”
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  32

  Na 484 miljoen euro verlies en een half miljard kapitaalin­jec­ties: hoe moet het verder met ons voetbal? “De clubs hebben dit over zichzelf afgeroepen”

  Het Belgisch voetbal boekte alweer een recordverlies. Min 156 miljoen euro. Dat maakt 484 miljoen euro rode cijfers over de voorbije vijf seizoenen. Ondertussen pompten de eigenaars voor meer dan een half miljard euro in hun clubs. Hoe levensvatbaar is ons voetbal? En wat wordt er gedaan om de Belgische ploegen weer gezond te maken?
 2. Zo ver ging het financieel gesjoemel van Manchester City: krijgt de Premier League een ongenaakbare club nu toch op de knieën?
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL
  10

  Zo ver ging het financieel gesjoemel van Manchester City: krijgt de Premier League een ongenaakba­re club nu toch op de knieën?

  Dan toch niet onaantastbaar? Manchester City had jarenlang lak aan de regels van de voetbalbonden en belastingsdiensten. Niet zozeer het gefoefel met de petrodollars verbaast, wel de pocherige en bij momenten agressieve toon in de gelekte e-mails: “We kunnen doen wat we willen.” De sanctie van de UEFA kon de ploeg van Kevin De Bruyne via een sporttribunaal nog tenietdoen. Maar wat nu met de Premier League, die dreigt met puntenaftrek en degradatie wegens meer dan honderd overtredingen tegen de financiële regels?
 1. Nieuwe Partnership Manager Anderlecht, die notoire Standard-fan blijkt te zijn, haakt af na haatberichten
  Belgisch voetbal
  9

  Nieuwe Partner­ship Manager Anderlecht, die notoire Standard-fan blijkt te zijn, haakt af na haatberich­ten

  Vandaag ging op Anderlecht normaal gezien een nieuwe ‘Partnership Manager’ aan de slag, de man die instaat voor de contacten met de commerciële partners van de club. Nadat uitlekte dat de man een notoire Standard-fan is en zich in het verleden laatdunkend uitliet over Anderlecht regende het haatberichten van paars-witte fans. De man heeft nu zelf beslist om af te zien van de job.