Volledig scherm
© AP

Nations League in gevaar? Premier League adviseert clubs om Deense internationals niet vrij te geven

Rode DuivelsDe eerste Nations League-interland dreigt te sneuvelen door de COVID-crisis: Engeland -IJsland in de groep van de Rode Duivels. England heeft immers strengere regels ingevoerd voor mensen die vanuit Denemarken het land binnen reizen, na een coronauitbraak in een nertsenkwekerij. Voor voetballers wordt voorlopig geen uitzondering gemaakt. De Premier League adviseert clubs hun Deense spelers niet vrij te geven.

5 reacties

 • pascal de haes

  3 maanden geleden
  De jpl is ook niet om aan te zien niveau beneden alle peil... Ook deze dan maar afschaffen..... Als je om de 3a4 geen match kunt spelen moet je stoppen met voetballen en ander werk gaan zoeken
 • Frederik Sterckx

  3 maanden geleden
  Voetbal stil leggen aub, veel te veel coronagevallen En mekaar maar blijven vastpakken Geld geld geld
 • marc van de poel

  3 maanden geleden
  Ongeacht Corona uitvluchten en dies meer zou men beter deze onzinnige competitie afschaffen. Overvolle kalenders, topclubs die hun goudhaantjes niet willen lossen, geen of weinig motivatie bij spelers, trainers en publiek, géén enkele toegevoegde waarde. Enkel de UEFA wordt hier bete van wegens de binnen geschepte TV gelden. Welk land heeft trouwens deze 'cup' vorig jaar gewonnen? Goeie vraag. Geen idee.
 • Luc Cleynhens

  3 maanden geleden
  Ze mogen stoppen met die zinloze competities. De meeste wedstrijden zijn ni om aan te zien, zo slecht, traag en talentloos !!!!!! Eerlijk gezegd, ik ken bijna niemand die naar die wedstrijden kijkt, behalve de samenvatting van 3 min.
 • Jacques Deceuninck

  3 maanden geleden
  Wat een onzin die nations league. Geen mens in geïnteresseerd, laat staan de spelers. Gewoon afschaffen.
 1. REACTIES. Clement: “Je ziet steeds meer de automatismen” - Van den Brom: “Deze nederlaag was onnodig”
  Play
  Jupiler Pro League

  REACTIES. Clement: “Je ziet steeds meer de automatis­men” - Van den Brom: “Deze nederlaag was onnodig”

  Club-coach Philippe Clement was vooral tevreden over de mentaliteit en de kwaliteit die zijn ploeg aan de dag legde. “ Als je die twee combineert, heb je veel kans om te winnen. We begonnen fantastisch, met hoge pressing, dominantie en kansen en dan kom je ook op een goeie manier op voorsprong. Dan vind ik dat we tien, vijftien minuten te veel op safe spelen, te weinig vooruit denken en dan krijg je uit het niks twee goals binnen. Wat dan superbelangrijk is, is de reactie achteraf en daar ben ik nog het meest van alles blij om. Niemand liet het hoofd hangen, geen gedoe onderling, gewoon direct beginnen strijden om de zaak recht te zetten. ‘t Is belangrijk dat je dat kan brengen in topmatchen.”
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari