VTM
Volledig scherm
© VTM

Nainggolan: "Was ik bij Roma gebleven, had ik er een wereldoorlog kunnen ontketenen"

VoetbalLe nouveau Radja est arrivé. Dat laat Nainggolan (30) toch uitschijnen in een interview met Eleven Sports en VTM Nieuws. "Ik ben half gestopt met roken. Niet gemakkelijk."

 1. Pro League lanceert nieuwe app: “Onmisbaar voor iedereen die van Belgisch voetbal houdt”
  Jupiler Pro League
  3

  Pro League lanceert nieuwe app: “Onmisbaar voor iedereen die van Belgisch voetbal houdt”

  Straffe statistieken van jouw favoriete club en spelers, realtime updates tijdens alle matchen, de strafste videocompilaties en handige functies die de beleving van de supporters in het stadion, voor de buis of op café alleen maar verbetert. Met de gloednieuwe en gratis Jupiler Pro League app brengt de Pro League haar fans meer dan ooit dichter bij het Belgisch voetbal.
 2. Brazilië walst Tunesië plat, Richarlison krijgt banaan naar hoofd gegooid: “Dit schokt ons allemaal”
  Play
  Buitenlands voetbal

  Brazilië walst Tunesië plat, Richarli­son krijgt banaan naar hoofd gegooid: “Dit schokt ons allemaal”

  Brazilië heeft in het Parc des Princes in Parijs met weinig moeite zijn vriendschappelijke confrontatie tegen Tunesië gewonnen. De Goddelijke Kanaries wonnen met 5-1, maar de Tunesische supporters eisten op schandalige wijze de hoofdrol op. Die gooiden onder meer een banaan op het veld richting spits Richarlison en schenen met lasers op de Braziliaanse spelers.
 3. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.