Na alle commotie: gedenkplaat Courtois in ere hersteld nadat Atlético-fans die hadden uitgebroken

Champions LeagueDe gedenkplaat van Thibaut Courtois bij het Wanda Metropolitano-stadion van Atlético is inmiddels weer hersteld. Dat schrijft de Spaanse sportkrant ‘AS.’ Enkele heetgebakerde Atlético-fans hadden die, op vraag van hun voorzitter Enrique Cerezo, uitgebroken omdat onze landgenoot in de aanloop naar de Champions League-finale enkele uitspraken had gedaan die in het verkeerde keelgat schoten bij zijn ex-ploeg.

42 reacties

 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Wat is me dat voor een brolplaat. Wat een brolvloer bovendien. Een beetje inox en een poetser om daar af en toe eens een emmer water over te kappen kan er blijkbaar niet af.
 • eddy pensaert

  2 maanden geleden
  Is gezakt in mijn achting, voor Madrid kan hij spelen maar niet voor nationale ploeg
 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  plaat geen plaat wel een plaat , precies de politiek van hier
 • Jan Karmeliet

  2 maanden geleden
  Wat een kleuterklas gedoe zeg
 • HARRY Dreesen

  2 maanden geleden
  zij hebben groot gelijk die van atlético
 1. Union krabbelt recht met 2-1-zege tegen Kortrijk, Geraerts kijkt al vooruit naar Brusselse derby: “Respect voor Felice blijft voor de rest van mijn dagen”
  Jupiler Pro League

  Union krabbelt recht met 2-1-zege tegen Kortrijk, Geraerts kijkt al vooruit naar Brusselse derby: “Respect voor Felice blijft voor de rest van mijn dagen”

  Union heeft de Europese ontgoocheling tegen Rangers FC doorgespoeld met 2-1-winst tegen Kortrijk. Teuma maakte met een vroege penalty en een fraaie treffer na rust het verschil. Door het uitstel van de match tegen Antwerp komend weekend krijgt Union twee weken aanloop naar de derby thuis tegen Anderlecht. Alias Karel Geraerts versus zijn leermeester Mazzu: “Ik heb niks op Felice aan te merken: het zal Union tegen Anderlecht zijn.”