Philippe Clement wordt de nieuwe coach van AS Monaco.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Clement wordt de nieuwe coach van AS Monaco. © AP

Monaco, waar Belgen thuis zijn: hoe Philippe Clement, de anti-Monegask, toch op z'n plaats zit in het Prinsdom

VoetbalWie Monaco zegt, denkt aan Gucci en Ferrari. Philippe Clement is de anti-Monegask. Clement is als een Volvo die binnenrijdt in een wereld vol Ferrari’s en Maserati’s. Oerdegelijk. Betrouwbaar. Maar wel altijd zonder franjes. En toch is zijn overstap niet eens zo gek. Het prinsdom kleurt elk jaar meer zwart-geel-rood. 

13 reacties

 • Nijs Noël

  4 maanden geleden
  3 maanden en hij is er weg
 • Hans Dhulst

  4 maanden geleden
  Clement kiest de gemakkelijke escape weg bij brugge voor het seizoen eindigt. Zo kan hij zn winnend blazoen behouden. Want als hij bleef en brugge pakt geen prijs met ongewijzigde ploeg dan is hij niet meer de succes coach. Nu hij weg is en brugge pakt geen prijs kan hij zeggen toen ik vertrok was bruuge op koers naar een prijs. Nu zn verhaal was toch al teneinde na zn keuze om Vormer uit de europese campagne te houden zonder gegronde reden. Met Vormer was thuiswinst tegen PSG wel mogelijk
 • Kjell Van daele

  4 maanden geleden
  Binnen 12 maanden is er zeker al andere trainer die daar de plak slaat
 • Rudi Meulemeester

  4 maanden geleden
  Volgens L'Equipe is Diana verkocht voor 13 miljoen en volgens Club zelf (in hun verkoopsprocessus besteld voor de mislukte beursgang) voor 17 miljoen. Dus totaal 'geen dikke 20 miljoen' zoals verkeerdelijk in het artikel vermeld.
 • Francis Davis

  4 maanden geleden
  Gaat snel weer weg zijn,geloof me !