Volledig scherm
© Photo News

Moet topvoetbal goedkoper? Meer dan 80 procent fans vindt “TV-abonnementen en toegangstickets te duur”

VoetbalMeer dan 80% van in voetbal geïnteresseerde fans vindt de kostprijs van “tickets en tv-abonnementen” te duur. Zo blijkt uit een enquête door het Zwitserse onderzoeksbureau CIES. Ook willen  vier op vijf fans “meer verschillende clubs trofeeën zien winnen.”

8 reacties

 • louis meuleman

  1 maand geleden
  Groot gelijk hebben ze een goede raad stop met voetbal en tv abonnement en de prijzen zullen wel zakken en die dikke nekken van spelers die nu denken dat ze god zijn zullen met beide voeten op de grond terecht komen
 • marc castermans

  1 maand geleden
  De spanning is er af, steeds dezelfde ploegen in de CL en heel soms een witte raaf die dan leeggeplunderd wordt door de rijke clubs. Vroeger kwam dat veel meer voor en was het spannend, nu weet je op voorhand wie zal winnen. Ook de introductie van meer ploegen van eenzelfde land (groot) in de europa-bekers is voor landen als het onze dodelijk, net als voor Schotland, Hongarije, Denemarken of Zweden.
 • Guido Volkaerts

  1 maand geleden
  @Ramon Simon. Ik geef je volledig gelijk. Alle matchen op verschillende dagen en verschillende uren dat geeft gewoon een té grote versnippering waardoor je als toeschouwer de interesse verliest en de tel kwijt geraakt. En als dan de competitie héél zwak is, corona ons leven beheerst en het spelersverloop héél groot dan wordt het al snel "de ver van mijn bed show"...
 • ghislain geerts

  1 maand geleden
  De supporters mogen zeggen wat ze willen zolang ze gaan kijken of een tv-abonnement nemen zal er niets veranderen jullie zijn de melkkoe van het voetbal .
 • Ramon Simon

  1 maand geleden
  Ik heb het tv-abonnement opgezegd na het debacle van de tv-rechten. Heb ook de indruk dat er alle dagen voetbal is. Die nieuwe regeling waar men zoveel mogelijk wedstrijden op een ander uur laat beginnen vind ik niets. Gewoon te veel voetbal. Zaterdag en zondag, iedereen op hetzelfde uur, kan je 1 wedstrijd kijken en nog afloop de uitslagen checken. Veel leuker.
 1. Masterplan voor amateurvoetbal in de maak dat sportieve en financiële ontwikkeling van clubs ten goede komt
  Voetbal

  Masterplan voor amateur­voet­bal in de maak dat sportieve en financiële ontwikke­ling van clubs ten goede komt

  De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), samen met vleugels Voetbal Vlaanderen en ACFF, hebben een consultingbureau onder de arm genomen om een masterplan op te stellen voor het amateurvoetbal. Dat maakten de voetbalfederaties vandaag bekend. Bedoeling is om volgend seizoen al een aantal veranderingen door te voeren die de sportieve en financiële ontwikkeling van de amateurclubs ten goede komt.
 1. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus

 2. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal