Kassandra Missipo in april 2021 bij de Red Flames.
Volledig scherm
Kassandra Missipo in april 2021 bij de Red Flames. © Photo News

Missipo en Dhont in voorselectie Red Flames voor EK

Red FlamesIves Serneels heeft zijn voorselectie bekendgemaakt voor het EK voetbal van de Red Flames (6-31 juli). Daarbij de opvallende naam van Kassandra Missipo, al een jaar clubloos en geen international na een zware knieblessure. Ook Elena Dhont is er na anderhalf jaar revalideren weer bij. 

3 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Om te tonen dat je fit bent moet je wedstrijden spelen. Dat is moeilijk als de competitie gestopt is. Dus opnemen in het oefenprogramma mét wedstrijden is de enige juiste optie. Goede trainers als Yves en Martinez weten dat al.
 • alfons moons

  3 maanden geleden
  Serneels heeft de ploeg gebracht waar ze nu staat ! Respect en appreciatie. Maar hier maakt hij een fout ! Niets over de kwaliteiten van de speelsters maar eerst tonen (!!) dat ze fit zijn en 100% klaar ! Martinez niet achterna hé Yves !
 • Lois Verdonk

  3 maanden geleden
  Serneels durft wel de jeugd op te stellen en ze een kans te geven.
 1. De valse 9 of de foute 9: wat kan Eden Hazard dit seizoen bij Real Madrid als spits? “We hebben Eden nodig”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  3

  De valse 9 of de foute 9: wat kan Eden Hazard dit seizoen bij Real Madrid als spits? “We hebben Eden nodig”

  Voor het vierde seizoen op rij stuurt de dobbelsteen hem terug naar start. Na drie verloren jaren begint een scherpe Eden Hazard (31) de nieuwe jaargang bij Real Madrid in een andere rol. Het is een kwestie van vertaling. Een achtergrondverhaal over de voorbereiding van Hazard, met geluiden uit Madrid. Staat ‘El falso nueve’ voor de valse 9 of de foute 9?