Michel D'Hooghe.
Volledig scherm
Michel D'Hooghe. © Photo News

Michel D’Hooghe (75) beseft impact van Super League-plannen: “Schaalvergroting een must, of we zullen verweesd achterblijven”

Voetbal“Waar Club Brugge al jaren op aandringt, wordt nu écht een must.” Michel D’Hooghe pleit voor schaalvergroting, vooraleer het te laat is: “De BeNeLiga is een goed voorbeeld, maar ook de infrastructuur moet snel worden aangepakt.”

4 reacties

 • gerd de geest

  2 weken geleden
  Wat een slechte reactie om nu de BeNeliga erdoor te willen duwen. Dan doe je op Belgisch / Nederlands niveau net hetzelfde als wat de super league op Europees niveau doet.
 • Antoon Lauwers

  2 weken geleden
  Wij hebben geen nood aan dit soort we hebben geen nood aan schaalvergroting Het blijft een spelletje waar we aan de toog over discussiëren Niet min of niet meer
 • dirk govaerts

  2 weken geleden
  Mss moeten de egos van voorzitters eens in de kast gelegd worden en kan men dan aan tafel gaan zitten om te kijkenwat het beste is voor het voetbal . Zou al veel schelen
 • peter knaap

  2 weken geleden
  Asl de fifa ploegen gaat uitsluiten zullen ook geen inkomsten van sponsers ontvangen, ze doen maar. Stel vast dat de voetbal wordt misbruikt om de inkomsten..
 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Bekijk hier de hoogtepunten uit Man City-PSG
  Play

  Bekijk hier de hoogtepun­ten uit Man City-PSG