Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Michel-Ange Balikwisha neemt vliegende start bij leider Antwerp: “Mickey heeft het potentieel voor de Rode Duivels”

Jupiler Pro LeagueMet vier goals in zes officiële matchen is Michel-Ange Balikwisha (21) één van dé figuren van het seizoensbegin bij leider Antwerp. Als hij deze lijn doortrekt, lijkt de sky de limit voor de flankaanvaller. “De overstap naar een mooie club in een topcompetitie behoort tot zijn mogelijkheden”, zegt Stakke Van den Buijs, ex-scout van Standard. 

13 reacties

 • Marc Van Dorpe

  2 maanden geleden
  Amaai,toch genoten van zijn wedstrijd . Wat een lef voor deze toch nog jonge speler. Wacht maar af met Overmars aan het bewind gaan ze er op iets lagere termijn veel geld aan verdienen.
 • Jean Coene

  2 maanden geleden
  Aan al die criticasters pure jaloezie laat die jongen maar doen hij zal zich wel verder bewijzen hij speelt bij de ploeg van't Stad den RAFC en dat kunnen veel mensen niet pikken geen Brugge of Anderlecht enz...
 • Erik De jongh

  2 maanden geleden
  Precies veel Brugge supporters hier , geef die jongen een seizoen is nog maar 21 , heeft heel veel potentieel maar zo zijn er al veel geweest die dachten dat ze in England het gingen maken , maar als Vanaken rode duivel kan zijn dan is er hoop voor Michel Ange
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Balikwisha en Nainggolan zijn dit seizoen de beste transfers want ze spelen nu een pak beter.
 • Frans van den Buijs

  2 maanden geleden
  Hij wisselt veel teveel het goede met het slechte af ! Totaal niet constant. Stop met iedereen gek te maken. Goede voetballer maar ze spelen een goede match en ze zijn kandidaat Rode Duivel. Komaan….