BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

"Met zijn charisma vult Mark de kamer": Antwerp vanavond naar de Conference League dankzij nieuwe populaire coach Van Bommel?

AntwerpMits kwalificatie voor de Conference League kan Antwerp van een veelbelovende start de perfecte start maken. Het grote verschil met vorig seizoen lijkt op de bank te worden gemaakt: de factor Van Bommel maakt véél los. “Antwerp heeft Van Bommel meer nodig dan omgekeerd. Dan kan je voor je eraan begint ook je eisen stellen.”

1 reactie

 • Jozef ferrari

  5 maanden geleden
  Van Bommel moet het nog steeds bewijzen. De balans lijkt mooi maar is verraderlijk. Één we maken nog steeds moeilijk doelpunten. Hebben nog niet echt een creatieve middenvelder. Het steeds achteruit tikken en oplossingen naar voor toe vinden is nog steeds een probleem. We zullen maar echt uitzicht hebben wat het elftal Van Bommel en de technische staf in zich hebben wanneer we echte toppers tegen komen. Niet enkel het seizoens begin telt maar waar we staan aan het einde van de meet
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.