Vanhaezebrouck kreeg afgelopen weekend twee gele kaarten onder de neus geschoven door scheidsrechter Verboomen.
Volledig scherm
Vanhaezebrouck kreeg afgelopen weekend twee gele kaarten onder de neus geschoven door scheidsrechter Verboomen. © BELGA

Met het optreden van Verboomen als de druppel: deze discutabele beslissingen leidden tot de woede van Vanhaezebrouck

Jupiler Pro LeagueHein Vanhaezebrouck is sowieso geschorst voor de match op Charleroi, maar mogelijk wacht hem een bijkomende sanctie. Een blik op de feiten van de voorbije maanden leert waar de opgestapelde onvrede van Vanhaezebrouck vandaan komt.

18 reacties

 • Wouter Van de Walle

  4 maanden geleden
  Groot gelijk Hein, genoeg is genoeg.. Het valt echt te veel op
 • jan boden

  4 maanden geleden
  Het zal beteren als Vanhaezebrouck volgend seizoen trainer is bij Club Brugge. Dan zullen alle beslissingen in zijn voordeel uitdraaien.
 • Guido Quinten

  4 maanden geleden
  Met zulke scheidsrechters zullen de rellen in de tribunes zeker nog toenemen . Laat die scheidsrechters maar eens op stage gaan in Engeland , als ze dat daar toestaan tenminste . Het moet niet perse in de hoogste klasse te zijn , want dan zou de uitdaging te groot zijn denk ik .
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Inderdaad ik ben niet voor deze Gentse coach maar hij heeft volledig gelijk ! Tuurlijk was het competitie vervalsing 👎
 • KAREL DE JAEGER

  4 maanden geleden
  Wie het na deze opsomming nog steeds niet wil zien is geen objectieve voetballiefhebber.
 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 2. Slachtoffer getuigt hoe Benjamin Mendy ‘panic room’ regelde via vingerafdruk en haar 3 keer op 20 minuten tijd zou hebben verkracht
  Play
  Voetbal
  6

  Slachtof­fer getuigt hoe Benjamin Mendy ‘panic room’ regelde via vingeraf­druk en haar 3 keer op 20 minuten tijd zou hebben verkracht

  Een nieuwe dag, nieuwe gruwelijke details in het proces tegen de Franse voetballer Benjamin Mendy (28). Een van de slachtoffers vertelt op 20 minuten drie keer te zijn verkracht geweest in de ‘panic room’ - waarbij Mendy de deur bedient via zijn vingerafdruk. “Hij zei: ‘vertel het aan niemand en je kan hier elke dag komen’. Alsof het een voorrecht was om met hem seks te hebben.”