Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Met dank aan Refaelov: Anderlecht boekt ruime zege in Albanië en staat met anderhalf been in laatste voorronde Conference League

Conference LeagueAnderlecht heeft gedaan wat het moest doen. Paars-wit zette het Albanese Laçi opzij met 0-3 en staat met anderhalf been in de laatste voorronde van de Conference League. Lior Refaelov was goed voor een doelpunt en twee assists.

6 reacties

 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Toch maar mooi voor het Belgische coefficient.
 • robert van nuffel

  2 maanden geleden
  winnen tegen een prutsploeg
 • Christian Smets

  2 maanden geleden
  Amai, dat ze daar trots op zijn. Waar was de tijd dat Belgische ploegen de finale haalden van de toenmalige CL?
 • Rudy Claes

  2 maanden geleden
  Mooie en verdiende overwinning ! Van een Club supporter !👍
 • domien deschutter

  2 maanden geleden
  Ok...nu ook bewijzen tegen de grotere namen
 1. Mario Been, in 2011 met Genk overklast door Chelsea en Valencia, geeft Club goede raad na City-bolwassing: “De komende dagen gewoon plezier maken”
  Champions League
  4

  Mario Been, in 2011 met Genk overklast door Chelsea en Valencia, geeft Club goede raad na Ci­ty-bolwassing: “De komende dagen gewoon plezier maken”

  De 1-5-bolwassing van Club tegen City hoeft mentaal niet lang na te zinderen. Dat vindt de Nederlandse voetbalanalist Mario Been, die zich destijds in 2011 als coach van Genk in de CL overklast zag op bezoek bij Chelsea en Valencia: “Wie het kwaliteitsverschil met City niet inziet, heeft een probleem. Als Club thuis met 1-5 zou verliezen van Cercle, dán moeten ze erover nadenken.”
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.