.
Volledig scherm
. © Reuters

Messi wint weddenschap met Szczesny, maar weigert hand van Lewandowski: wereldsterren leggen het na de match snel bij

Opvallend moment tijdens het WK-duel tussen Argentinië en Polen. Lionel Messi weigerde na een overtreding de hand van Robert Lewandowski. Een akkefietje tussen wereldsterren. Enkele minuten later, na afloop van de wedstrijd, ging de spons erover.

10 reacties

 • freddy vandersmissen

  2 maanden geleden
  So wath , het zijn beide brave topspelers . Iedereen kan al eens een mindere dag hebben , spons erover .
 • Andre Ooms

  2 maanden geleden
  Lewandowski is veel te braaf. Superspits en toch sportief.
 • hugo van der speeten

  2 maanden geleden
  Was nog altijd gefrustreerd om de gemiste penalty , maar is nog altijd waardevol voor dit Argentinië .
 • Ricci Latte

  2 maanden geleden
  Messi zijn voetbalprestaties zijn ook minder en minder aan het worden, misschien is het weigeren van de handshake een bevestiging hiervan.
 • edmond hermans

  2 maanden geleden
  En dan het woord RESPECT op je trui dragen.
 1. Advocaat van Messi moet van aanranding beschuldigde Dani Alves uit de cel houden, echtgenote keert hem nu ook de rug toe
  Buitenlands voetbal
  25

  Advocaat van Messi moet van aanranding beschuldig­de Dani Alves uit de cel houden, echtgenote keert hem nu ook de rug toe

  Nu er steeds meer onthutsende details bekend raken over de vermeende aanranding van een 23-jarige vrouw in nachtclub Sutton in Barcelona door voetballer Dani Alves (39), keert zijn echtgenote Joana Sanz zich nu ook tegen de Braziliaan. Ze heeft alle foto’s van het koppel op haar Instagram verwijderd. Alves, die inmiddels een beruchte advocaat aan zijn verdediging heeft toegevoegd, riskeert volgens een gespecialiseerde advocate “vier tot twaalf jaar cel.”