“Meneer Coucke voelt zich bekocht”: advocaat van Marc Coucke reageert voor het eerst op onderzoek naar Herman Van Holsbeeck

VoetbalMarc Coucke voelt zich bekocht door de voormalige Anderlecht-top. Dat zegt zijn advocaat Walter Van Steenbrugge. “Het bedrag dat Coucke te veel heeft betaald bij de overname, vragen we terug.”

13 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  4 maanden geleden
  Groot gelijk dat Coucke en Anderlecht zich zelfs burgerlijke partij gesteld hebben in het dossier. Ze kunnen nú geld terugvorderen om te herinvesteren in de verdere uitbouw van Anderlecht.
 • bert gorissen

  4 maanden geleden
  Krijgt een koek van eigen deeg.
 • Jos Van De Plas

  4 maanden geleden
  Als je zoveel kapitaal investeerd in de voetbal branche waarvan al jaren is geweten dat er in gesjoemeld wordt, heb je niet genoeg vooronderzoek gedaan ofwel was de tegenpartij slimmer dan je dacht of jezelf.
 • Luc Lepoudre

  4 maanden geleden
  Heb destijds ook gedacht: moet toch een verstandig man zijn en dan zijn fortuin in zo'n beerput steken.
 • Marc Spriet

  4 maanden geleden
  Er stond toch een bestuur boven Van Holsbeeck die fiat moet geven voor extra betalingen? Alles in zijn schoenen schuiven is voor mij 2 bruggen te ver. En waarom geeft Coucke bij de verkoop geen opdracht aan zijn revisor om uit te spitten waarvoor die extra miljoenen dienen? Dat gebeurt toch altijd bij overnames. Allemaal bizar.
 1. IN BEELD. Ibrahimovic triomfeert met ‘Scudetto’, juichende Alexis Saelemaekers: Zo vierde AC Milan eerste titel in elf jaar in Milaan
  Serie A

  IN BEELD. Ibrahimo­vic triomfeert met ‘Scudetto’, juichende Alexis Saelemae­kers: Zo vierde AC Milan eerste titel in elf jaar in Milaan

  Niet alleen in Brugge en Manchester was er een titelfeest gepland. Ook in Milaan ging het dak eraf. Na elf jaar pakte AC Milan zijn negentiende Scudetto in de clubgeschiedenis. Saelemaekers en zijn ploegmaats reden gisteren in twee open bussen door Milaan dat helemaal rood en zwart kleurde en hielden halt op de Plaza Duomo. Boegbeeld Zlatan Ibrahimovic en Olivier Giroud bouwden een feestje. Ook ex-voorzitter van AC Milan, Silvio Berlusconi, vierde mee met de Rossoneri. Bekijk hieronder de beste beelden.