“Meneer Coucke voelt zich bekocht”: advocaat van Marc Coucke reageert voor het eerst op onderzoek naar Herman Van Holsbeeck

VoetbalMarc Coucke voelt zich bekocht door de voormalige Anderlecht-top. Dat zegt zijn advocaat Walter Van Steenbrugge. “Het bedrag dat Coucke te veel heeft betaald bij de overname, vragen we terug.”

13 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  4 maanden geleden
  Groot gelijk dat Coucke en Anderlecht zich zelfs burgerlijke partij gesteld hebben in het dossier. Ze kunnen nú geld terugvorderen om te herinvesteren in de verdere uitbouw van Anderlecht.
 • bert gorissen

  4 maanden geleden
  Krijgt een koek van eigen deeg.
 • Jos Van De Plas

  4 maanden geleden
  Als je zoveel kapitaal investeerd in de voetbal branche waarvan al jaren is geweten dat er in gesjoemeld wordt, heb je niet genoeg vooronderzoek gedaan ofwel was de tegenpartij slimmer dan je dacht of jezelf.
 • Luc Lepoudre

  4 maanden geleden
  Heb destijds ook gedacht: moet toch een verstandig man zijn en dan zijn fortuin in zo'n beerput steken.
 • Marc Spriet

  4 maanden geleden
  Er stond toch een bestuur boven Van Holsbeeck die fiat moet geven voor extra betalingen? Alles in zijn schoenen schuiven is voor mij 2 bruggen te ver. En waarom geeft Coucke bij de verkoop geen opdracht aan zijn revisor om uit te spitten waarvoor die extra miljoenen dienen? Dat gebeurt toch altijd bij overnames. Allemaal bizar.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.