Alfred Schreuder.
Volledig scherm
PREMIUM
Alfred Schreuder. © BELGA/HLN

Marc Degryse neemt Alfred Schreuder op de korrel: “Zijn keuzes hebben niets bijgebracht, hij komt goed weg”

Jupiler Pro LeagueElke dribbel, iedere tactische zet, maar ook dat mistasten achterin: Marc Degryse heeft het gezien. Onze huisanalist fileert elke maandag de voorbije speeldag van de Champions’ play-offs. Zoals alleen hij dat kan. Scherp, maar rechtvaardig. Vandaag: de derde speeldag. “Schreuder koos voor meer controle uit schrik en respect voor Union. Dankzij het goede resultaat wordt er misschien niet zoveel over gesproken, maar ik vond dat raar. De keuzes van Schreuder hebben niet goed uitgepakt.”

38 reacties

 • Jean DE BRUYNE

  2 maanden geleden
  Marc elke week zelfde niveau van voetbal..Brugge niet om aan te zien hele competitie is een niveau tjonge..en union is enige ploeg die wat kleur brengt het is droevig wat we te zien krijgen
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Ik ben zeker niet altijd akkoord met Schreuders' keuzes maar tot nog toe haalt hij een enorm rendement en dat is het enige wat telt. Hoe heeft RSCA in 2017 onder Weiler zijn laatste titel gewonnen 😁? Union geniet al mijn sympathie maar als Club-supporter of supporter van eender welk ander team wil je toch altijd dat jouw team het kampioenschap wint.
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Slecht voetbal, stampen, sleuren en trekken. En dat voor de twee beste clubs. De spelers die het beter voetbal brengen hebben we niet gezien. Het Slechtste is nog dat er supporters zijn die daar nog content mee zijn ook.
 • Jordy Rosson

  2 maanden geleden
  Vond net sterk dat schreuder op de 0-0 speculeerde tot de inbreng van Olsen. Was te verwachten dat Union ging vlammen van bij de start. En toen Sobol en Olson inkwamen Kragen we plots een heel andere wedstrijd
 • Phil Duncan

  2 maanden geleden
  Wie de beste was is bijzaak . In voetbal tellen de doelpunten op het einde van de match en die met de meeste heeft gewonnen . En al de rest achteraf is larie en apekool . Als je nu verdient om te winnen of niet daarmee verandert het klassement niet .